A felszámolási kérelem benyújtása megtörtént

2012. szeptember 24. 09:07

A tagtelevízió részvényesek a Zrt. jogutód nélküli megszüntetése mellett döntöttek, azzal a kitétellel, hogy a menedzsment mindent tegyen meg az adás folyamatos sugárzásáért a felszámolási folyamat megkezdéséig.

2012. szeptember 24. 09:07
Hálózat TV
DTV News

„A részvényes helyi televíziók műsorkészítő szándékainak megfelelően kialakított fenti egyediség a gazdaságilag is eredményes működést biztosítani idáig is csak nagy erőfeszítések árán tudta, és a gazdasági életben és a televíziós piacon bekövetkezett változások sem kedveztek a csatornának. Ezért a Hálózatos TV Zrt. 2012. augusztus végi rendkívüli közgyűlésén a tagtelevízió részvényesek a Zrt. jogutód nélküli megszüntetése mellett döntöttek, azzal a kitétellel, hogy a menedzsment- lehetőség szerint- mindent tegyen meg  az adás  folyamatos sugárzásáért a felszámolási folyamat megkezdéséig, de legalább szeptember végéig, a felszámoló kijelölésének feltehető időpontjáig.

A Hálózat TV nem adott ki semmiféle sajtónyilatkozatot a műsor beszüntetésével kapcsolatosan. Ezt a döntést a felszámoló hozza meg és ő határozza meg a műsor beszüntetésének időpontját is. A felszámolás a jogutód nélküli megszűnés egyik formája, és mint gazdálkodási folyamat, eredményességhez kötött. Célja a gazdálkodó szervezet olyan módon történő kivezetése a piacról, mely a legkisebb veszteséggel jár. Az eredményességnek pedig a fentiek szerinti egyediség, média-arculat, a lehetőségét biztosítja, adott esetben akár reorganizációhoz sem irreális opció. Szakmailag ezért sem lehet a felszámolót kész helyzet elé állítani idő előtt hozott döntéssel.

A felszámolási kérelem benyújtása megtörtént, a felszámolót kirendelő határozat még nem született.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!