Mese kell most a magyarnak

2012. augusztus 20. 10:09

Felesleges államilag finanszírozott magyar sorozatok forgatásával kísérletezni, annak a Szomszédok óta mindig depressziózás a vége. Mese kell most a magyarnak.

2012. augusztus 20. 10:09

„Szóval anyuval ketten nyomogattuk a tévét és belefutottunk az m1 új sorozatának első részébe. Az Egyszer volt, hol nem volt első 5 perce inkább megmosolyogtató volt, mint szórakoztató, mégis ott ragadtunk és utána már egyetlen szó nélkül ültük végig az egy órát, megfeledkezve arról, hogy tulajdonképpen ki akartunk mozdulni.

Kár, hogy bár a közmédiás sajtóanyagok szerint az egész családnak szóló sorozatot akartak indítani, végül mégis 12-es karika került a filmre, de valamit mégiscsak elértek, ha a huszonéves jómagam és a nyugdíjas korú anyám is türelmetlenül várjuk a következő vasárnapot.

Felesleges államilag finanszírozott magyar sorozatok forgatásával kísérletezni, annak a Szomszédok óta mindig depressziózás a vége. Mese kell most a magyarnak.”


az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!