A mi kis falunk botrányt okozott, az RTL páros lábbal szállt a keresztényekbe

2024. április 01. 09:37

Bármikor máskor is leadhatták volna ezt az epizódot, de a szerkesztők választása éppen a kereszténység legnagyobb ünnepére esett.

2024. április 01. 09:37
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: A mi kis falunk Facebook-oldala

 

„Azonban rájöttek a baloldalon, hogy ha körmönfontabban, ravaszabbul támadják a keresztényeket könnyebben elérik gonosz céljukat. Ezért például humoristákon keresztül, szórakoztató műsorokon át egészen a népszerű, populáris tévésorozatokig könnyeben tudják megjeleníteni a káros, keresztény lejárató ideológiájukat.

Ezt is ajánljuk a témában

Erre az ördögi tervre most húsvétkor az RTL szolgáltatott megcáfolhatatlan, botrányos bizonyítékot. A mi kis falunk című sorozat legutóbbi epizódja – véletlenül pont húsvétra időzítve – arról szólt, hogy Pajkaszeg plébánosa egy sztriptízbárba megy segítő szándékkal, ahol aztán különféle bonyodalmakba kerül ledér hölgyekkel. Bármikor máskor is leadhatták volna ezt az epizódot, de a szerkesztők választása éppen a kereszténység legnagyobb ünnepére esett. Ha véletlen volt, akkor az a baj, mert illett volna erre figyelni, ha pedig szándékos, akkor mélységesen szégyellheti magát az egész RTL.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­g­ö­­s­ ­­l­­á­n­­­y­­­o­­k­­ ­­­v­á­­­r­n­a­k­­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
catalina11
2024. április 03. 14:23
"Ismerősöm hívta fel a figyelmemet, hogy a Facebookon tanulságos vita bontakozott ki Jézusról és a kereszténységről. Nem máshol, mint az istentelen kvízprofesszor, Vágó István oldalán. Nos, a DK mókamestere a jelek szerint nagy ívben tett a hallgatólagos megállapodásra, hogy egymás ünnepein nem szólunk be egymásnak ...Vágó mindenesetre megdöbbenéssel tapasztalta, hogy a keresztény világ idén is ünnepel, gondolta, SZELLENT egyet közéletileg. És mikor, ha nem december 26-án? Akkor pukizunk ügyesen, ha jó az időzítés, tudja ezt jól mindenki a DK-ban – a mi Istvánunk ne tudná?" T. Péter ne tudná?
catalina11
2024. április 03. 08:13
T. Péter Aki azon akar megsértődni, " nem akarok megsértődni T. Péter elvtárs. Gondolom maga sem sértődik meg, ha azt mondom, immár több éves kommentszereplését figyelve, hogy egy azon jellemtelen libernyákok közül, aki folyamatosan fontoskodik-pontoskodik ha ezzel, és folyamatosan maszatol, ha azzal szolgálja a libernyákok érdekeit. erről van szó: „Azonban rájöttek a baloldalon, hogy ha körmönfontabban, ravaszabbul támadják a keresztényeket könnyebben elérik gonosz céljukat. Ezért például humoristákon keresztül, szórakoztató műsorokon át egészen a népszerű, populáris tévésorozatokig könnyeben tudják megjeleníteni a káros, keresztény lejárató ideológiájukat. Erre az ördögi tervre most húsvétkor az RTL szolgáltatott megcáfolhatatlan, botrányos bizonyítékot. A mi kis falunk című sorozat legutóbbi epizódja – véletlenül pont húsvétra időzítve – arról szólt, hogy Pajkaszeg plébánosa egy sztriptízbárba megy segítő szándékkal, ahol aztán különféle bonyodalmakba kerül ledér hölgyekkel. ”
catalina11
2024. április 03. 07:27
T. Pétercatalina11 2024. április 02. 17:00 Aki azon akar megsértődni, hogy egy tévésorozatban (filmben, színházban, könyvben, bármiben) mit csinál egy szereplő, az komplett elmebeteg. Húsvétkor éppúgy, mint áprilisi bolondok napján." De azért kérem javasolja, hogy írják bele fixen valamelyik részbe, hogy egy rabbi látogat el a kuplerájba, vagy a zsidó Epstein szigetére. Nem nézve a naptárt, vetítsék valamelyik zsidó ünnepen, csak úgy véletlenül... Az RTL biztos hajlik majd erre...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!