„Kérlek, legyél magabiztosabb” – így fogadták a visszatérő Szoboszlait a szurkolók

2024. január 29. 14:32

Mit sem kopott a magyar sztár népszerűsége az elmúlt hetekben.

2024. január 29. 14:32
Liverpool's Dutch defender #04 Virgil van Dijk (L) celebrates scoring the team's fourth goal with Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai during the English FA Cup fourth round football match between Liverpool and Norwich City at Anfield i

Eljött a régóta várt pillanat, közel egy hónap után Szoboszlai Dominik ismét pályára léphetett a Liverpoolban. A január 1-én megsérült magyar középpályás a Norwich elleni vasárnapi FA-kupa meccsen csereként szállt be az 55. percben, nem sokkal később pedig briliánsan tekert szögletből Virgil van Dijk fejére. A Vörösök 5–2-re győztek és továbbjutottak, a következő körben a Watford vagy a Southampton lesz az ellenfelük, de ott a döntetlen után előbb vár még egy ismétlés a csapatokra.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar válogatott csapatkapitánya a győztes visszatérés után posztolt az Instagram-oldalán, a szurkolók pedig elözönlötték a kommentszekciót. biztosították odaadásukról a 23 éves játékost!

„Domin8tor!”

Az egyik szurkoló így fogalmazott: „Nagyon jó, hogy visszatért a nonstop energia a szélre!”, míg más azt írta: „Szoboszlai a Premier League legjobb középpályása!” az egyik kommentben pedig megerősítést nyert: „Kinek kell Bellingham, ha itt van Szoboszlai!”

Akadt azért, aki megfogalmazott egy komolyabb elvárást is a magyar játékos felé.

Imádlak Szobo, de kérlek, legyél magabiztosabb! Cselezz bátran és ne mindig csak passzolj!”

Az elmúlt napok eseményei tükrében, azaz miután Klopp hivatalosan is bejelentette, hogy a szezon végén távozik a Liverpool kispadjáról, az egyik szurkoló csak ennyit kért:

„A Szörnyeteg visszatért! Arra kérek mindenkit, hogy tegye méltóvá a szezont Jürgen Klopp számára. Tegyük boldoggá a mestert!”

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2024. február 03. 01:26
Még magabiztosabb? Min akarják, hogy még túllépjen? Az árnyékát már tudja.
Medici
2024. január 29. 17:00
Talán el kellene dönteni a szerkesztőségben, hogy nem kellene-e egy külön "szekciót" indítani, ahol az FTC és a Szoboszlai híradóba külön jelszóval beléphet az, akit érdekel ez a folyamatos ömlengés. .
Ugandai Bubu
2024. január 29. 14:55
Magyarországon a rákosizmusban volt utoljára ilyen szintű nevetséges propaganda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!