Rendkívüli!

Breaking: meglőtték Robert Ficót

Nézze meg Szoboszlai varázslatos gólpasszát a Liverpool-táborból (videó)

2024. január 29. 11:49

Fantasztikus hangulat volt a nézőtéren.

2024. január 29. 11:49

A Mandiner vasárnap beszámolt róla, hogy a sérüléséből felépülő Szoboszlai Dominik a Norwich elleni FA kupa-meccsen segítette gólhoz csapattársát, Virgil van Dijk-ot. A mérkőzést végül 5–2-re megnyerte a Liverpool.

Azóta előkerült egy felvétel a Liverpool-táborból is.

Így nézett ki Szoboszlai gólpassza nézőtérről:

@hamboullasm Virgil Van Dijk GOAL vs Norwich! Szobo assist 🔴 #vandijk #liverpoolfc #anfield #facup #goal ♬ original sound - Hamboullas

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: CHARLY TRIBALLEAU / AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2024. február 03. 01:58
Valóságos véletlen. Drukkerek: Lehúzni a gatyáját és csókolgatni.
Squalline
2024. január 29. 13:21 Szerkesztve
lazio154-2-nek: Általában rögzített helyzetből azért nem megszokott gólpasszról beszélni, mert viszonylag ritka. De előfordul. Statisztikailag nem tudom hova számít, de ez itt nem is fontos. Szoboszlai azon kevesek közé tartozik a, akik több tíz méterről képesek pontosan odarúgni a labdát ahova kérik. Ezt sokszor bizonyította. Kivételes tehetségét igazolja az is, hogy jelen esetben (nem úgy mint te, az átlag focista) felismerte, hogy Van Dijk - et üresen hagyták úgy 12-13 méterre. Egy átlag focista úgy van vele hogy bebikázom középre és valakiről majd csak bepattan. De ő képes arra, pontosan célozzon. És lám sikerült neki. Van Dijk ezután tudatosan hozzá szaladt gólörömködni, amiből az látszik hogy ez egy tudatos dolog volt. A tudatosság amúgy az egész szitun is érződött. Mindent összevetve ez egy tipikusan Szoboszlais megoldás volt, amiért is ő nem egy átlagos focista, annál jobb. A jól elvégzett szöglet helyett egy tökéletesen elvégzettet csinált. Te meg pukkadj meg, okoska.
lazio154-2
2024. január 29. 12:05
Mikor még én fociztam, a szöglet nem számított gólpasznak. Ez úgy van, hogy az edző megmondja kábé hova kell rúgni a labdát. Az már szerencse kérdése, hogy az ott tömörülő 18 játékosból kinek jön jól ki, többségében a hátvédeknek. Ez igazából nem volt jól elvégzett szöglet, az edzők közelebb kérik a kapuhoz
szintetikus
2024. január 29. 11:54
Hová mész te kisnyilaska? XD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!