Ez ám a jó hír: újra pályán Szoboszlai Dominik!

2024. március 01. 16:55

A magyar válogatott labdarúgó és Darwin Núnez is a csapattal edzett csütörtökön, de Mohamed Szalah még nem tért vissza sérüléséből.

2024. március 01. 16:55

A jó híreket Jürgen Klopp, a Liverpool futballcsapatának vezetőedzője osztotta meg az angol újságírókkal a hétvégi, Nottingham Forest elleni bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. Tehát egyre jobb állapotban van Szoboszlai Dominik és Darwin Núnez is, akik csütörtökön már a csapattal edzettek.

„Darwin és Dom tegnap már velünk készültek és teljes értékű munkát végeztek. Ennek örülök, de azért meg kell várnunk, hogyan reagál szervezetük a terhelésre. 

Endó Vataru és Andrew Robertson viszont nem volt velünk, ám a tervek szerint holnap már csatlakozik hozzánk. Ez nagyon jó lenne, de meglátjuk, mi hogyan működik majd”nyilatkozta a német szakember a Nottingham Forest elleni bajnoki előtt. 

Klopp hozzátette: Ibrahima Konaté, Luis Díaz és Alexis Mac Allister is bevethető lesz már a hétvégén.

Persze az újságírók megkérdezték az egyiptomi kulcsjátékos, Mohamed Szalah állapotáról is a mestert, aki így válaszolt: „Szerintem Mo felépülése nincs messze, de holnap még nem játszik, jövő héten viszont bármikor lehetséges, hogy visszatér és újra a többiekkel készül. Szerintem már nagyon közel van ehhez.”

A Premier League éllovasa, a Liverpool szombaton délután (16 óra) a Nottingham Forest vendégeként lép pályára, s minden bizonnyal már ott lesz a kispadon Szoboszlai Dominik is, és ha minden jól megy, akkor csereként be is fog állni.

Fotó: Peter Byrne/PA Images via Getty Images

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:27
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­ö­­g­ö­­s­­­ ­­l­­­á­­n­­­y­o­­­k­ ­­v­­­á­r­n­a­­k­­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Unknown
2024. március 01. 19:58
Hujujujujjjj!
akkor ki
2024. március 01. 19:02
Hála az Istennek, végre láthatjuk!
Obsitos Technikus
2024. március 01. 18:29
Én Suhajdát várom vissza a hegyre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!