Szoboszlai kimutatott a szurkolóknak, ami nagyon tetszett nekik

2024. február 02. 15:03

Sérülése után szerdán góllal tért vissza a magyar labdarúgó a Liverpool kezdőcsapatába. A válogatott középpályás az ujjaival mutatta az eredményt az Anfield Road közönségének.

2024. február 02. 15:03
SZOBOSZLAI Dominik; Luís DIAZ

Ennél jobban nem is sikerülhetett volna Szoboszlai Dominik visszatérése a Liverpool kezdőcsapatába, hiszen a Chelsea elleni bajnokin – a kimagasló mezőnymunka mellett – csapata harmadik gólját ő szerezte. A magyar válogatott csapatkapitánya Conor Bradley beadását fejelte védhetetlenül a kapu közepébe a 64. percben.

Ez a találat volt Szoboszlai harmadik gólja a Premier League-ben,

és bármilyen meglepő, ez volt karrierje első fejesgólja tétmérkőzésen! Ezzel már 3–0-ra vezettek a vörösök és gyakorlatilag szertefoszlatta a kékek reményeit az egyenlítésre.

Érthető, hogy Dominik rendkívül boldog volt a találata után, még ki is mutatott a szurkolóknak, ami nagyon tetszett az Anfield Road közönségének. A 23 éves középpályás kezével 3–0-t formált, három ujját feltartva a jobbján, és egy nulla körvonalát rajzolta meg a bal kezén.

Csúcsszintű trollkodás Szoboszlaitól

– írták az angol lapok. Van ok az örömre és a jókedvre Liverpoolban, a csapat 51 ponttal vezet a bajnokságban, 4 ponttal az egy meccset kevesebbet játszó nagy rivális Manchester City és az Arsenal előtt. Amúgy végül 4–1-re nyert a Pool a Chelsea ellen. Érdekesség, hogy szerdai siker volt a szezon végén távozó Jürgen Klopp 200. győzelme a Liverpool kispadján.

Íme, a történelmi találat, Szoboszlai Dominik pályafutása első fejesgólja:

Fotó: 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. február 02. 17:02
Aranyos gyerek, az unokámmal majdnem egyidős. Minden meccsét megnézem az interneten!
akkor ki
2024. február 02. 16:37
Szenzációs gól! Gratula Dominik!
2024. február 02. 15:16 Szerkesztve
"a csapat 51 ponttal vezet a bajnokságban, 4 ponttal az egy meccset kevesebbet játszó nagy rivális Manchester City és az Arsenal előtt." az MU-nak és az ARS-nek is 46 pontja van, csaxólok, az nem 4, hanem 5 pont difi
powerage
2024. február 02. 15:15
Ez egyébként nagyobb siker volt, mint a legutóbbi EU csúcstalálkozó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!