Hibázott a Liverpool orvosi stábja Szoboszlai esetében?

2024. február 15. 11:11

A klub nem kommunikál, a szurkolók dühösek, az egészségügyi személyzet számlájára írják, hogy több játékos, köztük a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a visszatérése után egyből megsérült.

2024. február 15. 11:11
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai unsuccessfully appeals for a penalty during the English Premier League football match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, north west England on December 17, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Brit lapértesülések szerint Szoboszlai Dominik egyelőre nem térhet vissza a pályára, s a The Telegraph szerint a magyar játékos a jövő heti, Chelsea elleni angol Ligakupa-döntőig sem épül fel, valószínűleg kihagyja a meccset a Wembley-ben. A válogatott középpályás január első napján sérült meg, majd pár hét kihagyás után visszatért, ám két meccset követően megint a combjával volt probléma. Dominik egyelőre nem egészséges, és nem is tudják a Liverpoolnál, hogy pontosan mikor térhet vissza.

A Pool szurkolói a klub orvosi csapatára mérgesek, szerintük ők rontottak el valamit. A drukkerek a közösségi médiában kérdőre vonták az egyesület orvosi stábját, mivel sokan nem egészségesek az együttesben. Tény, Trent Alexander-Arnold újabb sérülést szenvedett, akár csak Szoboszlai Dominik és Thiago Alcantara. Mindannyian rásérültek a korábbi sérülésükre, amikor visszatértek Jürgen Klopp csapatába. Alcantara például a visszatérése után rögtön az első meccsén izomhúzódást szenvedett. A rajongó az X-en (korábbi nevén Twitter) arról értekeztek, hogy a Liverpool orvoscsapatnak változtatnia kell a módszerén a visszatérő sérülések magas száma miatt.

Ezt is ajánljuk a témában

Egyikük megjegyezte: „Trent és Szoboszlai helyzete komoly aggodalomra ad okot, mert mindkettőjük sérülése gyorsan kiújult”. Egy másik hozzátette: „Kérdéseket kell feltenni a Liverpool orvosi csapatának, hogy miért esnek vissza ilyen gyorsan a felépültnek hitt játékosok. Nagyon úgy tűnik, hogy folyamatosan alábecsülik a sérülések hosszát”.

„A Liverpool FC-nek már ki kellene rúgnia az orvosi stábját. Ezek nem doktorok, kóklerek” – reagált egy dühös drukker.

A történethez tartozik, hogy nem csak Alexander-Arnold, Szoboszlai és Thiago sérülés a Liverpoolban. Joel Matip december óta harcképtelen, a felépülését nem határozták meg, Mohamed Salah az Afrika Kupán szenvedett izomsérülést a múlt hónapban, miközben az egyiptomi válogatottban játszott. 

Komolyan fájhat a sok sérült miatt Jürgen Klopp vezetőedző feje. A Liverpool szombaton Brentfordba utazik, jövő szerdán a Luton Townt fogadja a Premier League-ben, majd február 25-én a Ligakupa-döntőjébe találkozik a Chelsea-vel. Nagy valószínűséggel ezekre a meccsekre egyik sérültje sem épül fel.

Fotó: Paul Ellis/AFP

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2024. február 16. 00:27
Brit tudósok...
lefty67
2024. február 15. 18:17
Lipcsében az első fél évet kihagyta egy januári "ártatlan" sérülés miatt és ráment az EB is. Kicsit kezdek aggódni! Fura, hogy egy ilyen nagy klubnál, ilyen gyenge a kommunikáció!
népnemzet
2024. február 15. 17:16
Sok ennek a gyereknek a brit bajnokság. Meg a hájp és az ajnározás is túl lett tólva. Tisztára, mint az Overdose sztoriban...
véna
2024. február 15. 14:12
Most akkor mi lesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!