Elképesztő: Szoboszlai Dominik futotta eddig a legtöbbet az angol Premier League-ben

2023. október 05. 16:28

A Liverpool magyar futballistája 83,6 kilométert futott eddig a hét bajnoki fellépésén.

2023. október 05. 16:28
Szoboszlai Dominik küzd a labdáért a Premier League hetedik fordulójában rendezett Tottenham-Liverpool mérkőzésen, amely a VAR téves döntése miatt azóta is tméma a médiában

Szoboszlai Dominik, a Liverpool magyar futballistája futotta eddig a legtöbbet az egész angol Premier League-ben a 2023/24-es idényben.

A PFF elemző cég Twitter-oldalának bejegyzése szerint a magyar válogatott csapatkapitánya

eddigi hét bajnoki fellépésén 83,6 kilométert „robotolt”, ebben pedig a legjobb a világ talán legkeményebb bajnokságában.

Szoboszlai a nyáron az RB Leipzigtől szerződött a Liverpoolhoz, melyben rögtön alapemberré vált, a bajnokságban mindegyik találkozón kezdőként lépett pályára és le sem cserélték.

Az Aston Villa ellen már betalált a Premier League-ben, múlt szerdán pedig a Ligakupában is: a Leicester City ellen megnyert összecsapáson szerzett bombagólt. A Liverpool csütörtök (ma) este a belga Union Saint-Gilloise együttesét fogadja az Európa-liga csoportküzdelmeinek második fordulójában.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: HENRY NICHOLLS / AFP

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. október 05. 22:39
Akinek nincsen a fejében legyen a lábában!
Akitlosz
2023. október 05. 22:39
"Elképesztő: Szoboszlai Dominik"ról jelenik meg a legtöbb cikk a Mandineren. Túlszárnyalja a holokausztot, a buzeránsokat és a hegymászókat is.
hátakkor
2023. október 05. 19:22
A futás fárasztó. Célszerű a lasztit futtatni. Is.
akkor ki
2023. október 05. 18:31
De azt miért kell leírni minden cikknél, hogy “nyáron igazolt a Lipcséből pont pont pont????!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!