Korábbi közönségkedvenc tér vissza a Fradihoz

2023. július 14. 10:41

Cristian Ramírez 2015 és 2017 között erősítette a Ferencvárost, amelyben 81 mérkőzésen hat gólt szerzett.

2023. július 14. 10:41

Az ecuadori válogatott Cristian Ramírez hat év után visszatért a Ferencváros labdarúgócsapatához. A 28 éves futballista szerződtetését pénteken jelentették be az FTC honlapján.

Ramírez 2015 és 2017 között erősítette a Ferencvárost, amelyben 81 mérkőzésen hat gólt szerzett. Abban az időszakban a bajnokságot egy, a Szuperkupát két, a Magyar Kupát három alkalommal nyerte meg a fővárosiakkal. Távozása óta az orosz FK Krasznodar együttesében szerepelt, és 187 meccsen háromszor volt eredményes.

Mindeközben többször is meglátogatta volt csapatát, és azt is elmondta, hogy Budapestet tekinti az otthonának, annál is inkább, mert a felesége, három gyermeke édesanyja magyar – áll a bajnoki címvédő FTC beszámolójában.

(MTI)

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugovics tibusz
2023. július 14. 20:34
Tisztára olyan ez a csávó, mintha egy kolumbiai drogkartellből szalajtották volna.
illatosítotthegyilevegő
2023. július 14. 11:28
"Cristian Ramírez", de 1000 milliárd TAO pénz ömlött a magyar fociba :D Afrika C válogatott felépítése megy :D Hol vannak a magyar fiatalok? Komolyan nem értem, hogy a fradistákat miért zavarta az a pad, az "inkluzivitás" minta példáját honosítják meg a csapatukkal. Orosz Pálnak ez a szétszolizott, műmosolyú, kifehérített fogú, 1kg zselé a hajába "most dél-amerikából" kikukáztunk valakit kézfogosdiáinál, nem tudom mi irritálóbb van még... Az egész Fradit leírja, mű az egész... Egy piaci kofára hasonlít az emberünk. Ehhez a Fradihoz képes a Mcdonalds egy nemzeti ételeket felszolgáló hazai áruházlánc.
hundara
2023. július 14. 11:19
Bombaerős fradi lesz így. Van esély, hogy megint megéljük a kupatavaszt. Csak jussunk túl a bálnavadászokon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!