Még lehet jelentkezni az Év fiatal vállalkozójának

2022. november 09. 16:00

November 20-ig lehet jelentkezni vagy jelölni erre a fontos díjra olyan fiatalokat, akik a saját vállalkozásukban értek el sikereket. A magas presztízsű díjjal azokat a vállalkozókat jutalmazzák, akik a fiatal koruk ellenére is sikeresek a gazdasági életben, valamint jó példaként szolgálhatnak a fiatalabb generációk számára.

2022. november 09. 16:00
null

Az  Év fiatal vállalkozójának díjára a legalább három éve sikeres saját vállalkozást működtető 18 és 40 év közötti magyar fiatalok jelentkezhetnek vagy jelölhetőek, cégek, intézmények direktben nem jelölhetőek, legfeljebb azok döntéshozói, vezetői. A díjátadó november 20. és 25. között a 15. alkalommal megrendezendő Fiatal Vállalkozók Hete Üzleti és Karrier show részeként kerül megrendezésre. 

Az elmúlt évek nyertesei bebizonyították, hogy milyen nagy szerepe van ennek a másfél évtizedes díjnak abban, hogy kiemeljük és megmutassuk, a kor nem lehet akadálya annak, hogy valaki valami nagyot, értékeset, maradandót építsen – mondta el a díjról Dr. Kovács Patrik.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) alapító elnöke szerint

az elmúlt években végre példaképekké váltak a sikeres vállalkozók, a vállalkozó kifejezés ma már  nem számít „szitokszónak”. 

“Célunk, hogy a vállalkozói tudás hiteles szakmai forrásokból váljon elérhetővé, és segítsük a fiatalokat, hogy olyan közösséget találjanak, ahol kiváló szakemberektől, jó információkat kapnak. Az Év fiatal vállalkozója díj nem csak ismertséget és elismerést jelent, hanem szakmai garanciát is a fejlődésre. Nagyon várjuk a női és vidéki vállalkozások jelentkezését is, hiszen a tehetség, a szorgalom, az akarat és a siker nem határolható nemekre és lokációra” – fejtette ki Dr. Kovács Patrik.

Jelentkezni, jelölni, és a a FIVOSZ Hét programjaira díjmentesen regisztrálni ezen a linken lehet

Mit tett eddig a kormányzat a kis- és középvállalkozásokért?
Olvassa el ezt a korábbi összefoglaló anyagunkat is:
A vállalkozásfejlesztés magyar útja dinamikusan növelte a kkv-szektor versenyképességét

Olvassa el ezt a korábbi összefoglaló anyagunkat is:

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2022. november 10. 21:31
Örömmel jelentem be, hogy ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!