A brit kémfőnök szerint az LMBTQ-jogokról szól Putyin háborúja

2022. március 03. 08:02

A Twitteres közönség körében ugyanakkor nem aratott elsöprő elismerést Richard Moore posztja, aki azt találta leírni, hogy az ukrajnai háború jelentős részben az LMBTQ jogokról szól.

2022. március 03. 08:02
null

A brit titkosszolgálat, az MI6 vezetője már Twitter-fiókján is feltünteti az esetében használatos, általa preferált névmást, így sejthető, hogy nem csak a külföldi információkra, hanem az LMBTQ-jogokra is igazán érzékeny. 

„Az Ukrajnában kibontakozó tragédia hatása alatt emlékeznünk kell azokra az értékekre és nehezen kivívott szabadságjogokra, amelyek megkülönböztetnek minket Putyintól”, írta a kémfőnök, aki szerint elsősorban az LMBTQ-jogokról van szó. 

Moore ezután megosztotta egy LMBTQ-ügynök tapasztalatait, aki elmondta neki, hogy a munka miatt költöznie kellett, amikor csatlakozott a szervezethez, így megkönnyebbült, amikor megtudta, hogy van egy LMBTQ-csoport az intézménynél. 

A csoporton keresztül remek barátokra tett szert a névtelen LMBTQ-harcos, akit megnyugtat, hogy ott áll mögötte ez a támogatás, amikor szüksége van rá.

Hogy mindez hogyan kapcsolódik Ukrajna orosz bombázásához és az országszerte zajló számtalan erőszakos utcai harchoz, azt csak találgatni lehet, írja a Summit News.

A Twitterezők némelyike már csak reméli, hogy ez valamiféle szigorúan titkos kódolt üzenet.

Mások azt jelezték, hogy a nehezen kivívott szabadságot épp a kémfőnökhöz hasonló ideológusoktól kell megvédeni. Egy kommentelő felhívta a brit kém figyelmét arra, milyen kellemetlen, hogy a harmadik világháború küszöbén is csak erre futja tőle.

A Times azt is felfedte, hogy az MI6 kémjeit arra érzékenyítik, hogy tartsák fejben azt, hogy fehérségükből adódóan társadalmi privilégiumokat élveznek és ne használjanak olyan kirekesztő és agresszív szavakat, mint például a manpower

A kritikusok szerint a biztonsági tisztviselők a befogadás helyett foglalkozhattak volna inkább az afganisztáni és ukrajnai eseményekkel is, számolt be az újság.

Moore februárban egyébként sokat posztolt azzal kapcsolatban, hogy az LMBTQ-emberek felvételét végre nem tiltja a szervezet. A múltbéli kizárásért pedig bocsánatot kért.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. március 07. 10:14
Porhintés. Senki nem foglalkozik Oroszországgal, holott a világ legnagyobb országa, tele nyersanyaggal és termékeny földdel. Putyin azért háborüzik, mert az amerikai Deep State/ Hálózat/ Hadiipari komlex /Wall Street nyomására az USA megszegte Gorbacsovnak tett ígéretét és feloldotta a keleti NATO-stopot. PUTYIN IS KÉRTE A NATO-TAGSÁGOT!!!!! ELUTASÍTOTTÁK!!!! Ráadásul 2014 után az USA 5 milliárd dollárból kormányt váltott Ukrajnában és a bábkormánynak EU/NATO-tagságot és ATOMBOMBÁT ÍGÉRT!!! Na itt kezdődött a konfliktus, amin az USA 8-10 éve dolgozik. MIÉRT? MILYEN CÉLBÓL? 1. Németországot elvágni Oroszországtól. Miért? Mert robbanásszerű fejlődést eredményezne az EU-ban a német gazdaság és az orosz energia összefonódása, végső soron a Nagy-Európához vezetne! Ehhez vegyük be, hogy az EU legnagyobb gazdasági kapcsolata immár KÍNA. TEHÁT ITT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK EURÓPA NAGY ESÉLYÉT VESZI EL, MÉGPEDIG AZ EURÁZSIAI GAZDASÁGI EGYSÉG LÉTREJÖTTÉT!!!!!!!!!!! 2. Ha sikerül meggyengítenie a szankciókkal az EU-t és Oroszországot, KÍNA egyedül maradna!!!!! Ázsiában ott van neki Dél-Korea, mint lehetséges háborús partner. Japán már kijelentette, hogy nem vesz részt egy tajvani konfliktusban. Összességében az USA mindenkit meggyengít, hogy ő maradhasson az IMPÉRIUM, A NEGYEDIK BIRODALOM. Ez tisztességes? 1945 óta háborúkat kirobbantani, Németországot megszállva tartani??? Az EU egy amerikai projekt, amivel kordában tartható, szétverhető Európa bármikor. Mi az USA játékszere vagyunk! Az USA nem a demokrácia védelmezője, ahogyan Soros sem egy filantróp!
elfújta az ellenszél
2022. március 05. 11:11
Az atomháború küszöbén nyilván az a legfontosabb kérdés, hogy ki melyik lyukba tolja be amije van neki
MZXX
2022. március 05. 11:11
Amikor az ember azt hinné, hogy a hülyeség nem fokozható, kiderül, hogy igen.
Brandon the great Negro
2022. március 05. 01:20
Anglia megérett a pusztulásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!