Magyar Önkormányzatok Szövetsége: Adják vissza azt a pénzt, amivel mi eddig gazdálkodtunk!

2021. február 16. 15:55

Teljes kompenzációt kér a kormánytól az iparűzési adó kiesése miatt az önkormányzatok számára a MÖSZ.

2021. február 16. 15:55

Gémesi György (Gödöllői Lokálpatrióta Klub), a MÖSZ elnöke, kedden a szövetség elnökségének tatabányai ülése előtti online sajtótájékoztatón kijelentette: teljes kompenzációra tartanak igényt. „Adják vissza azt a pénz, amivel mi eddig gazdálkodtunk, hogy a településeink lakói biztonságban és komfortérzéssel tudják a mindennapjaikat élni!” – fogalmazott Gödöllő polgármestere.

Karácsony Gergely főpolgármester, a MÖSZ társelnöke, a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének elnöke közölte: a következő napokban két fontos ügyben, az iparűzési adó elvonásának kompenzációjáról és az oltási programról is egyeztetnek a kormányzattal.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gallfec
2021. február 20. 13:20
Járvány van, barmok.
Nehidd El
2021. február 20. 13:20
Kérjék a vírustól. Mennyivel csökkent a GDP? Mennyivel csökkent a központi adóbevétel? Mennyivel csökkent az önkormányzatok teljes bevétele?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!