Ian McShane játssza az Amerikai istenek Szerdáját

2016. március 03. 08:31

Ian McShane kapta Szerda szerepét az Amerikai istenek sorozatfeldolgozásában. A Neil Gaiman mára klasszikus regénye alapján készülő, Bryan Fuller (Halottnak a csók, Hannibal) által felügyelt sorozatnak így már mindkét főszereplője megvan, hiszen egy hónapja már kiderült: Árnyékot Ricky Whittle fogja alakítani.

2016. március 03. 08:31

A Deadwoodból és még egy sor másik filmből és sorozatból ismert Ian McShane fogja alakítani Szerdát az Amerikai istenek sorozatban. Neil Gaiman már klasszikus regényében Szerda az a titokzatos üzletember, aki munkát ajánl a börtönből szabaduló Árnyéknak, aki így mindenféle természetfeletti ügybe keveredik bele.

Az Gaiman-féle, 2001-ben megjelent Amerikai istenek régóta várt adaptációja a Starz csatornára készül, a producer a Hannibal, a Hősök és a Halottnak a csók készítője, Bryan Fuller. Egy hónappal ezelőtt írtunk róla, hogy a sorozat másik főszereplőjét, Árnyékot Ricky Whittle fogja alakítani.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!