Márciusban kezdik forgatni az Amerikai istenek sorozatváltozatát

2015. augusztus 28. 22:49

Jövő márciusban kezdik el forgatni Neil Gaiman Amerikai istenek című klasszikus regényének sorozatverzióját. A szerző maga is ír pár epizódot, a sorozat showrunnerei pedig Bryan Fuller (Hannibal, Halottnak a csók) és Michael Green (A királyság) lesznek. Már keresik az Árnyékot játszó színészt.

2015. augusztus 28. 22:49

Most már tényleg jön az Amerikai istenek a tévéképernyőkre! Márciusban kezdik forgatni a sorozatot: egy-egy epizódot az eredeti regény szerzője, Neil Gaiman fog jegyezni, míg a sorozat irányításáért Bryan Fuller (Hannibal, Halottnak a csók) és Michael Green (A királyság) fognak felelni.

Hogy miről is van szó? Erről: „Mike Ainsell három évet töltött börtönben, ám a sorscsapások ezzel nem értek véget számára. Szabadulása előtt néhány nappal a felesége és a legjobb barátja meghal autóbalesetben, így azután első útja a temetésre vezet. Útközben találkozik egy furcsa idegennel, aki Szerda néven mutatkozik be, és munkát kínál Mikenak. A büntetett előéletű férfinak nincs más választása: elfogadja az ajánlatot, nem sejtve, hogy ezzel különös, természetfölötti események sodrába kerül. Fokozatosan derül fény Szerda sötét tervére, és egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a mindennapi élet felszíne alatt különös háború dúl, amelynek tétje nem más, mint Amerika lelke…

Egyenlőre a casting folyik, az egyik legfontosabb kérdés, hogy ki játsza majd a történet főszereplőjét, Árnyékot. A szerepre harminc-harmincöt év körüli amerikai, fekete/kevert/észak-afrikai megjelenésű férfit keresnek. A Geeks of Doom emlékeztetett, hogy még júniusban a Twitteren futott körbe a #CastingShadow hashtag: a rajongók akkor Jason Momoát (Trónok harca), Joe Manganiellot (True Blood) és Ricky Whittle-t találták megfelelőnek a szerepre. Képünkön balról jobbra a fenti sorrendben:

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!