Mi lesz veled, Petőfi?

2010. november 23. 14:31

Ujhelyi Zoltán kijelentette: nagy valószínűséggel változni fog az MR2-Petőfi Rádió műsorkínálata. A Korrektúra 2010 konferencia egyik kerekasztal-beszélgetésén a Magyar Rádió vezérigazgató-helyettese azt is elmondta, a változás irányát praktikus célok határozzák meg.

2010. november 23. 14:31

Tiszttartó Titusz a Korrektúra 2010 konferencián arra a kérdésre, hogy jobb lesz-e, ha kevesebb zenét ad az MR2-Petőfi elmondta, ez esetben az országos kereskedelmi adók reagálni fognak, mivel nagyon fontos az a fiatal célcsoport, amit az MR2-Petőfi elér. A Class FM programigazgatója problémásnak tartotta, hogy a Petőfin óránként mindössze 1 percet fordítottak a hírek közlésére.

Módos Márton, az InfoRádió ügyvezető igazgatója szerint fontos szempont, hogy az MR2 továbbra is szereplője marad-e a reklámpiacnak, miközben jelentős állami támogatásra is számíthat. Módos hozzátette: „Mindkettő mellett lehet érveket hozni, de az MR2-Petőfi jövője ebből a szempontból politikai kérdés”.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2010. november 24. 13:42
Feltalálták a Szabad Európa "fellazítási" szisztémáját. 50 perc sztárpletykával elegyített slágerlista, 10 perc politiksai agymosás. Gratulálok.:)
El Topo
2010. november 24. 13:25
Tényleg nem az az ember vagyok, aki mások nevén gúnyolódna, na de Tiszttartó Titusz???
Ultima Ratio
2010. november 24. 13:19
"A Class FM programigazgatója problémásnak tartotta, hogy a Petőfin óránként mindössze 1 percet fordítottak a hírek közlésére." Aztán neki mi a faszom köze is van hozzá?
Steppenwolf
2010. november 23. 16:37
Nagyszerű. A delphoi jósda ezekhez képest kutyafüle. Semmi konkrétumot nem tudni. Pedig nem lennék ellene a változásnak, ha olyan irányba történne, hogy megmaradna hiánypótló fiataloknak szóló zenei rádiónak, közvetlenebb, nem előre felvett műsorvezetéssel, több élő műsorral, de még jobb, ha egy az egyben lemásolják a BBC2-t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!