Meztelen fotókkal lopták volna el a brit képviselők adatait hekkerek

2024. április 03. 20:39

Legalább hat, a brit parlamentben dolgozó férfi kapott kéretlen üzeneteket, a levélváltások gyorsan szexuális irányba fordultak.

2024. április 03. 20:39

Nyitókép: Alexandr Zubkov/Getty Images

 

Az Egyesült Királyság parlamentjében dolgozó politikusokat, tisztviselőket és újságírókat csábító, személyre szabott üzenetekkel és egyértelmű képekkel célozzák meg, kompromittálás céljából – olvasható a Politico cikkében

A lap eddig hat férfit azonosított, akik mindannyian kéretlen WhatsApp-üzeneteket kaptak két gyanús mobilszámról 2023 októbere és idén február között. Mindegyik üzenetet a két telefonszám egyikéről küldték a magukat felváltva „Abinak” vagy „Charlie-nak” nevező felhasználók.

Számos üzenet feltűnő hasonlóságot tartalmazott, beleértve az áldozatok politikai eseményeken való megjelenésére tett utalásokat, illetve azokat a vendéglátó egységeket is, ahol megfordultak. Több esetben explicit fotókat is küldtek, amit legalább egy esetben az egyik áldozat viszonzott is.

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­ö­­g­­­ö­s­­ ­­l­á­n­­­y­o­k­ ­v­á­­r­­­n­­­a­­­k­ ­­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
5m007h 0p3ra70r
2024. április 04. 08:25
>>>Több esetben explicit fotókat is küldtek, amit legalább egy esetben az egyik áldozat viszonzott is.<<< Good job!
Patika
2024. április 04. 02:41
Meztelen = mez nélküli Mezítelen = csupasz test Nagyon nem ugyanaz, mikor tanuljátok már meg firkászok?
Tuners
2024. április 03. 21:02
Két lehetőség van: Kínai hekkerek vagy Putyin. Közben MI6 már nyíltan toboroz Metro újságban, már hetek óta, napi szinten. Külföldi állampolgárokat keresnek. De gondolom az más, az rendben lévő hazaárulás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!