Szép új világ: ezekben az iskolákban nem lehet ünnepelni a karácsonyt, de a Pride-ot igen

2023. december 21. 12:04

Kezd minden a feje tetejére állni az Egyesült Államok ezen szegletében.

2023. december 21. 12:04

Az Egyesült Államokban egy pennsylvaniai iskolai körzet emlékeztetőt küldött minden alkalmazottnak, és felszólította őket, hogy ne ünnepeljék a karácsonyt a gyerekekkel, annak ellenére, hogy alig hat hónappal ezelőtt még nyíltan ünnepelték a Pride-hónapot – szúrta ki a V4NA.

Ezzel kapcsolatban a Modernity hírportál konkrétan idézte, hogy ugyanez az iskolakörzet a Pride-hónapról szóló júniusi bejegyzése arról szólt, hogy

elkötelezett a biztonságos, támogató és befogadó tanulási környezet biztosítása mellett minden diák és alkalmazott számára”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: Romy Arroyo Fernandez / NurPhoto / AFP

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
haromhatos
2023. december 24. 13:44
Szokatlan, ugye, fideszbirkák? EZ A DEMOKRÁCIA! Nem "fentről" a rogán-habony pártközpontból mondják meg, hogy mit kell ünnepelni, hanem ELDÖNTIK A "ZEMBEREK" MAGUK! Oszt' jónapot!
Aerion
2023. december 22. 10:54
Az Egyesült Államokban egy pennsylvaniai iskolai körzet emlékeztetőt küldött minden alkalmazottnak, és felszólította őket, hogy ne ünnepeljék a karácsonyt a gyerekekkel, annak ellenére, hogy alig hat hónappal ezelőtt még nyíltan ünnepelték a Pride hónapot, hívja fel rá a figyelmet a Modernity hírportál. Az emlékeztető arra utasítja a pennsylvaniai Wallingfordban az iskolabuszok sofőrjeit, hogy ne díszítsék fel járműveiket „semmivel, ami a karácsonyi ünnepekre jellemző”, és azonnal távolítsanak el „minden más, egy adott valláshoz kapcsolódó díszítést” is. Azt is kimondja, hogy az alkalmazottak „ne viseljenek karácsonyhoz kapcsolódó ruházatot”, és ne játsszanak karácsonyi zenét. Az iskolakörzet feljegyzése szerint néhány szülő panaszt tett az iskolai a karácsonyi dekorációk és a karácsonyi pulóvert viselő alkalmazottak miatt. --------------------------- Van kérdés? Szerintem nincs.
Aerion
2023. december 22. 10:53
Nyilvánvaló a jelenség üzenete. Ezt az üzenetet kell 'venni', és az arra megfelelő válaszokat adni. Nincs itt már kérdés. Minden világos.
Bunyevac1964
2023. december 22. 08:39
És mi van akkor ha az LMBt- apjafasza egyesület Karácsonyi ünnepséget szeretne tartani, szivárvány szinű lepelbe bújtatott Jézus szoborral ? Jó lenne ha a törvény precízebb utasításokat tartalmazna
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!