Erasmusos LMBTQ-képzést indítanak Szlovákiában

2023. december 18. 16:20

10 napos nemzetközi ifjúsági csereprogramra várják a jelentkezőket.

2023. december 18. 16:20

A DRAGTIVISM egy Erasmus+ program keretében megvalósuló 10 napos nemzetközi ifjúsági csereprogram, melynek célja a nemi önkifejezés szerepének feltárása a művészetekben és az aktivizmusban – írta a Háttér Társaság a Facebook-oldalán.

A program keretében a résztvevők ismereteket és készségeket szerezhetnek majd Szlovákiában arról is, hogyan lehet fellépni a nemi egyenlőtlenségekkel, a gyűlöletbeszéddel és a kirekesztéssel szemben. Azok jelentkezését várják, akik szeretnék feltárni a nemi önkifejezésüket, mint a művészet és aktivizmus egyik formáját.

A résztvevők elmélyíthetik a tudásukat az LMBTQIA+ kultúrában, valamint ünnepelhetik is azt.

Sőt, még a drag készségeket is lehet fejleszteni. A hír kapcsán egyáltalán nem meglepő, hogy a Háttér Társaságnál lehet jelentkezni a csereprogramra.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. december 29. 07:12
HÁNYÁST-BESZARÁST ÉS NYILVÁNOS FINGÓVERSENYT IS TANITANAK A TÓTOK???
pepu
2023. december 21. 13:24
Na Szlovákiával kapcsolatban is már csak ez hiányzott.
Perczel Éva
2023. december 19. 05:40
Csereprogram? Ez alapból egy csereprogram az ide-odaműtétekkel.
Spiritmonger
2023. december 19. 04:26
Nem kötelező a programban részt venni. Ott rohadjanak el, ahol vannak, de amíg nem kötelező, addig csinálják, ha nekik jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!