Kínos videó: kamera előtti szexjelenetekkel keresett pénzt a virginiai demokrata képviselőjelölt

2023. szeptember 14. 17:02

Persze a felvételek nyilvánosságra kerülése kapcsán a „privát élete megsértését” és a republikánusok lejáratóakcióját emlegette. Ráadásul nem is egyedül van a videókon.

2023. szeptember 14. 17:02
null

Izgalmas érvelést adott elő Susanna Gibson virginiai képviselőjelölt, miután egy „kiszivárgott” videó nyilvánosságra került arról, hogy férjével kamera előtt, élő adásban szexelnek, követőiknek pedig – szintén élőben, kamerába nézve – felajánlották, hogy némi pénzért (amit, mint mondja, „jó ügyre fordítanak”) teljesítik azok kéréseit a kamera előtt. Minderre pedig a „Chaturbate” nevű, láthatóan erre szakosodott oldal felületét használták.

Hogy 5770 követővel – ennyien követték a pár csatornáját – mondjuk ezt a „kiszivárgás” szó mit takar, nehéz lenne értelmezni. A lényeg, hogy a 40 éves Gibson, akit többen felszólítottak arra, hogy – miután a The Washington Post nyilvánosságra hozta a videóról készült képernyőfotókat – álljon el a politikai megmérettetéstől, közölte:

  • őt nem fogják tudni „megszégyeníteni vagy elhallgattatni”
  • republikánus ellenfelei bebizonyították, hogy „szexuális bűncselekményt is képesek elkövetni ellenem és a családom ellen”, mert „nincs vonal, amit ne lépnének át, hogy elhallgattassanak egy nőt”,
  • hozzátéve, hogy a videó nyilvánosságra hozatala „illegális beavatkozás a magánéletembe azzal a céllal, hogy megalázzanak engem és a családomat”

A tét nem kicsi, Virginia állam képviselőházán belül meglehetősen váltakozó sikerrel zajlik a küzdelem a demokraták és a republikánusok között; az egyébként kétgyermekes családanya Gibson egyébként ápolónőként dolgozik, és pont az egyik legbillegőbb, richmondi körzetben indult.

Gibson ügyvédje egy republikánus akcióról beszélt a sajtónak, és azt a 2021-es virginiai ítéletet hozta fel analógiaként, amikor egy férfi szivárogtatott ki egy közösen felvett videójukat szakítás után, bosszúból barátnőjéről –

más kérdés, hogy 5770 férfi közül hogyan találják majd meg a gonosz republikánus „szivárogtatót”.

Különösen annak fényében, hogy a pár több mint tucatnyi videón exponálta magát a kíváncsi tekintetek előtt.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2023. szeptember 14. 22:41
demokrata picsa azt sem érti mi a probléma ezzel
Csomorkany
2023. szeptember 14. 21:29
Van az a pénz, amiért hajlandó visszalépni?
Málaga21
2023. szeptember 14. 20:47
Nem az fáj neki, hogy kiszivárgott, hanem az, hogy ingyé.
JohnnyFirpo77
2023. szeptember 14. 20:29
„szexuális bűncselekményt is képesek elkövetni ellenem és a családom ellen”, mert „nincs vonal, amit ne lépnének át, hogy elhallgattassanak egy nőt”, hozzátéve, hogy a videó nyilvánosságra hozatala „illegális beavatkozás a magánéletembe azzal a céllal, hogy megalázzanak engem és a családomat” Rettentő kínos és képmutató magyarázkodás. Éppen olyan mint amikor az itteni nerjobbágyok magyarázzák/mossák a gazdáik szennyesét akár a legképtelenebb hazugságokkal/ostobaságokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!