A Donyecki Népköztársaság kitiltja területéről a Google-t

2022. július 22. 12:37

Azt ígérik a szakadárok, hogy ha a Google visszatér a „jog, az erkölcs ész a józan és fősodrába”, akkor nem korlátozzák tovább a működését.

2022. július 22. 12:37
null

A döntést azzal indokolják, hogy szerintük a Google oroszellenes tartalmakat népszerűsített – írja a The Guardian.

– írta Denisz Pusilin, a Donyecki Népköztársaság (DPR) vezetője.

Szerintük a Google keresője az amerikai kormány utasítására nyíltan támogatja „a terrorizmust erőszakot minden orosz, és főleg a donbaszi lakosok ellen”. Azt írja, hogy ez nem tegnap kezdődött, de innentől nem kell elfogadniuk.

– magyarázzák.

Nyitókép: Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
III. Öreg Banya
2022. július 22. 23:14
Ha a szar és a fos felszámolását nézzük, abban a donyeckiek és az oroszok messze előttünk járnak!
csulak
2022. július 22. 15:30
okos dontes! a feszbuk legyen a kovetkezo !
FeketeFehér
2022. július 22. 14:34
Mondjuk miattam az orosz szakadárok úgy szivatják a területükön szenvedő embereket, ahogy akarják. Nulla ráhatásom van az események menetére.
Láncfűrészes Attasé
2022. július 22. 13:49
A DPR letépte a hanyatló nyugat imperialista rabláncát végre már, hamarosan beköszönt a béke, a jólét, a szabadság, a biztonság, a tudás és a fejlődés korszaka! Hanyatlónyugatiak, magyarok, fehérek millió fognak majd vándorolni ebbe az orosz kánaánba, ahol vannak még rendes szovjet bezzegrégenes jóerkölcsök, távárisi! Előre szénbányászok, de buzulás az nuku!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!