A CNN azt állítja, hogy nem lehet megmondani, hogy egy baba fiú-e vagy lány

2021. március 31. 19:00

A CNN kedden arról számolt be, hogy „nem lehet tudni a személy nemi identitását születéskor, és nincsenek konszenzusos kritériumok a nem születéséhez való hozzárendeléséhez”.

2021. március 31. 19:00
null

A CNN egy saját hírt közölt, amiben Kristi Noem Republikánus politikus döntésére reflektáltak, mely szerint férfiak nem vehetnek részt női sporteseményeken.

 

 

A CNN hírként lehozott cikkében a következő állt: „A más hasonló jogalkotási kezdeményezésekben idézett transzfób állítás visszhangja (Noem), miszerint a transznemű nők nem nők.” Az író így folytatta: A rendeletben „utalnak a »biológiai nemre« is. Ez egy vitatott kifejezés, amely a diákok eredeti születési anyakönyvi kivonatában szereplő nemre utal.” 

 

 

(Nyitókép: MTI)

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. április 03. 20:43
Utóljára fordulnék a CNN-hez, hogy mondja meg, fiú vagyok-e, vagy lányka. Mindenestre utána néztem! Fiúcska vagyok.
egyvilág
2021. április 02. 21:10
Egy alapos és (szerintem) objektív összefoglaló a nemi különbségekről, arról, hogy milyenek a nők és a férfiak: https://egyvilag.hu/temakep/052.shtml
Osztap Bender
2021. április 02. 16:26
Ingyen lecke a cnn nevezetű hibbantak gyülekezetének: Ha az ember(!) megszületett gyerekének pöcse van, akkor fiú, ha nunija, akkor lány. (Ha egyik sincs vagy mindkettő van, akkor meg kell kérdezni az ügyeletes rabbit, plébánost, tisztelendőt, párttitkárt, törzsfőnököt vagy hasonlóakat, hogy is van ez és mi a teendő.) Az a kommentelő pedig, aki nem a cikkhez szól hozzá, az egy barom! Menjen szépen a hvg-t basztatni.
bagira
2021. április 02. 11:32
Ökör CNN nézd meg a gyerek pisilőjét , firkász nem tudoja megállapítani a gyerek nemét az elmeosztályra való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!