Agüero spanyol nyelvleckét ad gyerekeknek

2020. április 20. 14:06

A BBC kérte a Manchester City argentin sztárlabdarúgójának segítségét az oktatási műsorhoz.

2020. április 20. 14:06

A brit közszolgálati csatorna oktatási műsorokat gyárt, hogy az iskolák bezárása miatt kialakult helyzetben segítse a tanítást. Ezért kérte a 31 éves csatár közreműködését is, Sergio Agüero televíziós óráin számolni tanítja spanyolul a gyerekeket. „Nehéz idők ezek a gyerekeknek és a szüleiknek is, akiknek meg kell próbálni a gyerekek koncentrációját fenntartani a tanulmányaikra az otthonukban” – nyilatkozta a manchesteri klubbal négyszeres bajnok támadó, aki március 8. óta nem játszott tétmeccset a koronavírus-járvány miatt.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. április 21. 07:04
Milyen csapat az az ETIHAD?
még fokozza
2020. április 20. 15:13
Nálunk is az egész társadalom próbálja feltalálni magát ebben a helyzetben: home office, zenészek-karanténdal, éttermek-kiszállítás stb. A Puskásról nem tudok semmit. A sportszövetségek kicsit az elesett romákra emlékeztetnek akik a segélyt várják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!