A hatalmas érdeklődés miatt új helyre kerül Michelle Obama portréja

2018. március 21. 12:00

Egy „nagyobb, tágasabb teret biztosítsanak a látványhoz”.

2018. március 21. 12:00

A nagy érdeklődésre való tekintettel tágasabb csarnokban helyezi el Michelle Obama egykori amerikai first lady portréját a washingtoni Smithsonian Intézet részeként működő arcképmúzeum, a National Portrait Gallery.

A múzeum keddi tweetjében adta hírül, hogy az érdeklődők nagy tömegére tekintettel egy hónappal a leleplezés után átköltöztetik a festményt, hogy a „jövőben a harmadik emeleten nagyobb, tágasabb teret biztosítsanak a látványhoz”. Februárban 176 700-an keresték fel a múzeumot, ezzel február lett három év legnagyobb forgalmú hónapja.

Barack és Michelle Obama portréit február 12-én leplezték le, az elnöki arcképcsarnokban kaptak helyet. A first lady képét Amy Sherald festette, a kép geometrikus formákkal díszített hosszú ruhában ülve ábrázolja Michelle Obamát, aki egyik kezével az állát támasztja alá, a másikat a térdére fekteti.

(MTI)
(Kép: Official White House Photo, Pete Souza)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2018. március 21. 14:33
A fidesz birkáknak ezt nehéz lesz megérteni de Orbán közel van Obamához és fényévekre Trumptól.
cutcopy
2018. március 21. 14:14
Csak nem múlt el nyomtalanul az az Obama korszak..
Bolond Istók
2018. március 21. 13:54
Liberálbolsevik nyelven: A nagy érdeklődésre való tekintettel tágasabb csarnokban helyezi el Michelle Obama egykori amerikai first lady portréját... Emberi nyelven: A nagy érdektelenségre való tekintettel tágasabb csarnokban helyezi el Michelle Obama egykori amerikai first lady portréját...
fogd a pénzt és kuss
2018. március 21. 13:39
hááát, le vagyok nyűűűgözve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!