Trump minden héten bibliaórára jár

2017. augusztus 01. 07:30

Hetente bibliaórákat tartanak a Fehér Házban s ezeken részt vesz Donald Trump amerikai elnök is. Az órákat Ralph Drollinger, az NBA egyik volt sztárja vezeti.

2017. augusztus 01. 07:30

A Fehér Házban hetente bibliaórákat tartanak s ezeken részt vesz Donald Trump amerikai elnök is – jelentette hétfőn a CBN keresztény hírcsatorna.

A CBN kommentárjában megjegyzi: „milyen nagyszerű kormányzatunk van!”. A televízió hangsúlyozta azt is, hogy álláspontja szerint Trump-adminisztráció az amerikai történelem „leginkább evangéliumi keresztény” kormányzata. A heti Biblia-órákon Donald Trump mellett részt vesz Mike Pence alelnök is, akit a keresztény jobboldal egyik vezető személyiségeként tartanak számon, továbbá Tim Price, az egészségügyi és emberi erőforrások minisztere, Betsy DeVos, oktatási miniszter, Sunny Perdue, az agrártárca vezetője, Jeff Sessions, igazságügyi miniszter és a CIA vezetője, Mike Pompeo is.

Az órákat Ralph Drollinger, az NBA egyik volt sztárja vezeti. Visszavonulása után Drollinger – maga is evangéliumi keresztény – létrehozta a Capitoliumi Lelkészséget, amely 40 állam törvényhozásában tart bibliaórákat. A szervezet a washingtoni képviselőházban és a szenátusban is hetente tart bibliafoglalkozásokat. A Fehér Házban – mint Drollinger a CBN-nek adott interjújában elmondta – hetente mintegy tucat politikus és munkatárs vesz részt a foglalkozásokon. Drollinger egyébként könyvet is írt, mely tavaly jelent meg Amerika újjáépítése – A bibliai útmutatás címmel.

(MTI)

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rednyekk
2017. augusztus 02. 18:00
Inkább egy kosármeccs, amit visszavonult jezsuiták játszanak.
SonGoku nagyfaterja
2017. augusztus 01. 14:00
Akkor ez az egyik oka, hogy ilyen kibaszott mód retardált a twitterbohóc.
Anti Komcsi
2017. augusztus 01. 13:24
Egyre jobban tetszik Trump. Most már azt is tudjuk, miért támadják.
Anti Komcsi
2017. augusztus 01. 13:23
Ekkora országot és mondhatjuk, hogy a világot, nem lehet Isten nélkül vezetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!