Rendkívüli: Erdogan teljes támogatásáról biztosította Putyint

2023. június 24. 17:13

Telefonon egyeztetett az orosz és a török elnök.

2023. június 24. 17:13
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök telefonon beszélt Recep Tayyip Erdogan török elnökkel, és tájékoztatta őt az oroszországi fegyveres lázadási kísérlettel kapcsolatban kialakult helyzetről – közölte a Kreml sajtószolgálata.

Erdogan teljes támogatásáról biztosította Putyint

– írták a közleményben.

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Szputnyik/Vlagyimir Szmirnov

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2023. június 25. 13:15
Ennyi! Na USA, és a mögötte lévő gazdag szabadkőműves zsidrákok!!! Végetek! A vagyonotok meg jó célra fog menni!!!
Mennyei Hang
2023. június 25. 08:49
KÍVÁNCSI VAGYOK HOGY A MAGYAR KORMÁNY MOST MILYEN "BÉKEPÁRTI" ÖTLETTEL RUKKOL KI :))) KEMÉNY DOLOG LEHET AZ ÉBREDÉS MIKOR RÁJÖSSZ HOGY AKIRE FELNÉZTÉL AZ NEM EGY NAGYHATALOM, HOGY AMIKOR PÁR EMBER FELFEGYVERKEZVE ELINDUL MOSZKVÁBA, AKKOR AZ ERŐS "STRONGMAN" EMBER SIETVE, FÜLÉT FARKÁT BEHÚZVA VISÍTVA ELMENEKÜL.....SZÉP ÚJ VILÁG ...
UzBence
2023. június 25. 08:17
Godolom mar elkestem. Mar levezettek, hogy Oban, Erdogan baratja szoval Oban Putyin pincsije, orosz ugynok, szovetseges stb.
pemete jakab
2023. június 24. 22:12
"Rendkívüli: Erdogan teljes támogatásáról biztosította Putyint" Csodálatos, ahogy a diktátorok, autokraták egymásra tudnak találni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!