Verhofstadt ezúttal Elon Musknak ment neki – az orosz dezinformáció erősítésével vádolja

2023. február 07. 12:29

„Itt az ideje, hogy eljöjjön az Európai Parlamentbe, és elmagyarázza, hogyan szándékozik tisztázni a helyzetet” – invitálta sajátos módon a belga politikus az amerikai milliárdost.

2023. február 07. 12:29
null

Ahogy arról a Mandiner korábban már beszámolt, Mihajlo Podoljak, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök főtanácsadója a Twitteren ment neki Elon Musknak, ugyanis szerinte az amerikai milliárdos csökkenti az ukrán politikusok elérését, és az orosz propagandát segíti a Twitteren.

Nem kellett sokat várni, az ukrán álláspontnak megfelelően Guy Verhofstadt is kritizálta az amerikai milliárdost. A Twitter-oldalán így fogalmazott:

A belga balliberális EP-képviselő ráadásul még magyarázatra is kötelezné az amerikai üzletembert: „Itt az ideje, hogy eljöjjön az Európai Parlamentbe, és elmagyarázza, hogyan szándékozik tisztázni a helyzetet.”

Nyitókép: ALEXANDROS MICHAILIDIS / POOL / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2023. február 07. 19:19
Magáncég, azt csinál, amit akar.
kitiltott
2023. február 07. 17:54
Ha sokat baszakodnak vele lekapcsolja a Műholdjait ..és véget vet a háboru azaz az amcsi és u..krán álmoknak..
Abafy Alfréd
2023. február 07. 17:01
Musk le se szarja ezt a fasszopó gennyládát
Ludmilla Kropotkin
2023. február 07. 16:32
Ez az az aki leírta az életrajzi könyvében, hogy milyen melegséggel töltötte el őt amikor ötéves kisfiúk nadrágjában kotorászott. Ő honatya. Csak tudja mi a tuti!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!