Brit egészségügyi miniszter: három oltás már kitűnő védelmet nyújt

2021. december 19. 15:23

Londonban az omikron-variáns a naponta újonnan kiszűrt fertőződések 80 százalékát okozza.

2021. december 19. 15:23
null

Két adag nem elegendő a koronavírus elleni oltásból, három dózis viszont már kitűnő védelmet nyújt – mondta vasárnap a brit egészségügyi miniszter. Sajid Javid a BBC brit közszolgálati televízió vasárnapi politikai magazinműsorában elmondta: a koronavírus gyorsan terjedő

omikron változata Londonban a naponta újonnan kiszűrt fertőződések 80 százalékát, a más angliai térségekben azonosított új koronavírusos esetek 60 százalékát okozza.

A miniszter szerint mindenkinek óvatosan kell összeállítania karácsonyi programjait, de az egyéni döntéseken múlik, hogy az emberek részt vegyenek-e az idén karácsonyi partikon. Javid nem adott egyértelmű választ arra a kérdésre, hogy a kormány tervez-e újabb korlátozásokat még karácsony előtt, kijelentve:

ebben a járványban semmire nincs garancia.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2021. december 20. 18:55
Emberek ne higgyetek Neki,a 15. garantáltan kitűnő védelmet nyújt zsába ellen!
Amondó
2021. december 20. 09:55
Az egész vakcinaőrület benne van egy régi zsidó alapviccben. "Kohn elpanaszolja a rabbinak, hogy döglenek a libái. - Mivel eteted őket? - Kukoricával. - Az a baj, te agyalágyult!! Etesd ezután zabbal! Kohn egy hét múlva ismét panaszkodik, hogy még mindig döglenek a libái, pedig zabbal eteti őket. - Szamár vagy! - mondja a rabbi - árpával etesd őket! Pár nap múlva Kohn megint siránkozik, hogy hiába eteti árpával a libáit, mégis pusztulnak. - Ostoba fajankó! Miért nem rozzsal eteted őket?! Másnap megint megy Kohn: - Hiába próbálkoztam a rozzsal, megdöglött a legutolsó libám is! Rabbi: - Kár. Pedig még annyi jó ötletem lett volna..."
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. december 19. 21:43
Jaja, egészen februárig, amikor már csak a 4. oltás védhet meg, és azokat kell okádni, akik csak háromszor vannak beoltva...
hátakkor
2021. december 19. 18:50
Már a negyedik oltásra gyúrok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!