Segítő Térkép: segít, hogy segíthessünk!

2016. szeptember 14. 14:43

Az Igazgyöngy Alapítvány Segítő Térképe megmutatja az adakozni vágyó civileknek, hogy pontosan milyen jellegű segítségre van szükség.

2016. szeptember 14. 14:43

Az Igazgyöngy Alapítvány 1999 óta működik Berettyóújfaluban és környékén, az ország egyik legszegényebb régiójában. Fő tevékenysége a többségében hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő gyermekek művészeti oktatása. Nagy hangsúlyt fektetnek a személyiségfejlesztésre és a tehetséggondozásra is.

Ahhoz, hogy a gyermekek kilátásai javuljanak, rengeteg adományra van szükség. Ruhanemű, háztartási eszközök, bútor, tartós élelmiszer, tüzelő, iskolai felszerelés, gyermekjáték, önkéntes munka: a jótékonyság sokféle módon gyakorolható. A lelkes civilek azonban gyakran nem tudják, hogy pontosan mire lenne szükségük a rászorulóknak.

A Segítő Térkép egy olyan lista, amelynek segítségével mindkét fél (az adományozó és a rászoruló) is pontosabban meg tudja határozni az adomány jellegét. Az Igazgyöngy Alapítvány munkáját nagyban segítő újítás további előnye, hogy elősegíti a kapcsolódást a két, egymástól messze álló társadalmi réteg között.

A teljes lista az Igazgyöngy Alapítvány oldalán található!

 

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!