Reklámok helyett ötperces nyelvleckéket nézhetünk a megújult M5-ön

2016. szeptember 22. 20:58

Délutánonként az idegen anyanyelvű tanárok ötperces mini nyelvleckékkel várják a tévénézőket, hétvégén pedig átismételhetjük a heti anyagot.

2016. szeptember 22. 20:58

A megújult M5 mostantól a kultúra, az ismeretterjesztés és az oktatás csatornája. Minden korosztály megtalálja a kínálatban a neki szóló műsorokat.

A nyelvleckéket hétköznap délutánonként nézhetjük meg, mindössze 5 percben foglalnak össze egy-egy témakört. A teljesen kezdőkre is gondolva a műsorszámot feliratozzák, a tanárok pedig idegen anyanyelvűek, így a helyes kiejtés is elsajátítható és gyakorolható.

Az angol, német, francia, olasz, spanyol és orosz nyelvleckék heti összefoglalója hétvégén, 15 percben történik, ekkor átismételhetjük az adott nyelv előző heti anyagát. A műsorok online is visszanézhetőek, így nem jelent akadályt, ha egy-egy napon nem tudunk ott lenni a készülék előtt.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cereal killer
2016. szeptember 23. 00:12
Ez az igazi közszolgálati tv, nem a Palota ékköve, meg az Elfeledett szerelem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!