Pottyondy Edina megint odacsapott: Magyar Péter „mindig elsőnek üt”

2024. április 02. 18:36

A véleményvezér szerint Varga Judit volt férje egy Rorschach-teszt, mindenki azt lát bele, amit akar.

2024. április 02. 18:36
null

Nyitókép: montázs / Pottyondy Edina YouTube-csatornája és ATV

Bobby Ewing feltámadását nem kísérte ekkora érzelmi hullámvasút, mint Magyar Péter közéletben való megjelenését – ezzel a felütéssel kezdte Pottyondy Edina új videóját, ahol többek között a Magyar Péter-jelenséget próbálta megfejteni.

Pottyondi: Magyar Péter egy Rorschach-teszt

Magyar azzal csöppent a közéletbe, hogy megmenti a felesége becsületét, de végül lehet, hogy börtönbe juttatja. Koronatanúként érkezett, ám most már miniszterelnök ambíciói vannak” – vázolta fel a történéseket az influenszer, majd hozzátette: „Magyar Péter egy Rorschach-teszt, mindenki azt lát bele, amit akar.”

Ezt is ajánljuk a témában

Pottyondi Edina szerint Magyar Péter

mindig elsőnek üt, és nem hagyja magát megfélemlíteni.”

A véleményvezér felidézte Magyar Balázs Kiscks-nél tett látogatását is, ahol kiderült, hogy Magyar kedvenc szuperhőse nem Batman, Kinizsi vagy Toldi, hanem maga Orbán Viktor.

Pottyondi Edina kapcsolódó videóját itt nézheti vissza:

 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­g­ö­­­s­­­ ­­­l­á­n­­­y­­­o­­­k­­ ­­v­­á­­r­­­n­­a­­k­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
muther
2024. április 04. 07:20
„Magyar Péter egy Rorschach-teszt, mindenki azt lát bele, amit akar.” Ha mindenki pszichiáter lenne ennek a beteg embernek egy követője se lenne.
syphax-2
2024. április 04. 05:52
plottttykondi bledina úgy beszél, ahogy a normális ember FINGIK!!! BŰZÖSEN.
Bastyaelvtars
2024. április 03. 15:14
De jó kis video lett ez Edinatol!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!