Kuncze Gábor: Bízom Lánczi Tamásban, eddig mindenhol megbukott, mindent tönkretett

2024. január 06. 17:49

A korábbi SZDSZ-es belügyminiszter „bízik benne, hogy most is így lesz”.

2024. január 06. 17:49
Kuncze Gábor, a Szabad Demokraták Szövetségének (SZDSZ) volt elnöke Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke lakossági fórumán a budapesti K11 Művészeti és Kulturális Központban 2018. március 27-én.

A Mandiner szombaton megírta, hogy a Szuverenitásvédelmi Hivatal február 1-jén megkezdi működését. Lánczi Tamás fontosnak nevezte, hogy a szervezet nem hatóság, hanem hivatal, így nem nyomoz és nem szankcionál.

A Szuverenitásvédelmi Hivatal elsődleges feladata az, hogy vizsgálatokat folytasson le, kutasson

és feltárja azokat a kockázatokat, amelyek „a magyar szuverenitásra leselkednek, és lehetőség szerint megtegyen mindent, hogy ezeket a veszélyeket elhárítsa” – közölte.

A téma szóba került az ATV Civil a pályán című műsorában is. A műsorvezető kérdésére, hogy Kuncze Gábor bízik-e a hivatalban, a korábbi belügyminiszter azt mondta:

Én Lánczi Tamásban bízom, eddig mindenhol megbukott, mindent tönkretett, én bízom benne, hogy most is így lesz”.

Kuncze szerint a Lánczi most is csak „mondja fel a szöveget, amivel etetnek: dollárbaloldal, dollármédia. Pedig dollármédia eddig még nem is volt” – fogalmazta meg a véleményét az egykori SZDSZ-es politikus.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóképen Kuncze Gábor, a DK lakossági fórumán 2018. március 27-én. Fotó: MTI Fotó: Mónus Márton

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bastyaelvtars
2024. január 12. 20:23
Az öregnek még most is kurva jó a humora:)))
Welszibard
2024. január 12. 20:23
A bukott SZDSZ rosszul képzett strómanja. Maguk a az ellenzéki médiumok ( Partizán, 444, Telex, Mérce, 24 hu, stb.) ismerték be, hogy külföldről támogatják őket. Ezek szerint azt akarja Kuncze stróman, mint Lengyelországban Tusk, készíti elő az erőszakos bolseviki puccsot.
hidegveer
2024. január 12. 19:47
ez a minősített hazaáruló, mocsárlakó saját hazugságai legmélyére alámerült gazember honnan került most elő? már, mint egy lidérces álmot, kezdtük volna rossz arcú, bukott társaival (pető, magyar, horn, demszky és a többi...) együtt elfelejteni, és most megint itt folyik szét a bajusszal magyarosított sárszínű arca a képernyőnkön - lekaparhatatlanul? nem túlzás ez? hát, persze az ellenzéki impotencia dágványából néha-néha még a régiek emlékeztető bűze is fel-fel bugyborékolhat, hogy azért ne feledjük: ezek összetartoznak.
esvany-0
2024. január 12. 19:23
Szóval a hülye Kuncze abban bízik, hogy nem sikerül megvédeni a választások tisztaságát és Magyarország szuverenitását? Az SZDSZ-t parafrazálva, Kuncze egy "öngyűlölő magyar".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!