Ismét felállították a keresztet Nagykovácsiban

2024. január 06. 18:38

Egy olvasói fotóból derült ki.

2024. január 06. 18:38

Lapunk korábban beszámolt róla, hogy augusztus 20-án, Szent István király ünnepén vandálok felgyújtottak egy pár évvel felállított keresztet a Pest vármegyében található Nagykovácsi melletti Nagy-Szénáson. A helyiek egy része felháborodott a történteken, és a kereszt mielőbbi pótlására indítottak gyűjtést, a baloldal alig titkolta a keresztény jelkép gyalázása fölött érzett örömét.

Menczer Tamás, a település országgyűlési képviselője azt ígérte, ha rajta múlik, újra kereszt fog állni a Nagy Szénáson. A politikus úgy vélekedik:

Számomra elfogadhatatlan, hogy egy keresztet feldarabolnak és felgyújtanak.”

Szombaton kiderült, hogy ismét felállították a keresztet Nagykovácsiban, a Nagy-Szénás hegytetőn – ez derül ki a Telex olvasójának fotójából.

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI Fotó: Balaton József

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2024. január 07. 20:17
remek, jó fickó!
2024. január 06. 22:39 Szerkesztve
"A destabilizációnak döntő szerepe volt Hitler hatalomra jutásában, mivel a német emberek azt várták Hitlertől, hogy amennyiben ő kerül hatalomra, akkor az utcai harcoknak vége lesz." Wiki Azért utáljuk a balliberális destabilizálókat, a NoÁr-okat, Puzsérokat és társaikat, mert nem akarjuk a hatalomban Gyurcsányt a szemkilövetőt és Dobrevet a magyar gyalázót! Azért utáljuk a gazdasági téren destabilizáló balliberálisokat, mert a forint gyengítésével, az infláció gerjesztésével, az EU-s pénzek visszatartatásával zsarolják a népet és így akarják hatalomra juttatni Gyurcsányt és Dobrevet! Azért utáljuk az ellenzéket, mert felelőtlenül politizál, és nem a béke oldalán áll! A baloldali összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik. Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkre ment volna.
tapir32
2024. január 06. 22:37
A hatalom nem elvszerűen rossz. Egyetérteni a hatalommal nem birkaság! Azért kerültek hatalomra, mert sokan egyetértettünk velük! Ilyen a demokrácia!
Ugandai Bubu
2024. január 06. 19:51
Csak nehogy a Fidelitas megrongálja, mert nincs ugyan keresztényüldözés, de igény van ennek láttatására...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!