Imponál, ahogyan Orbán kiáll a nemzeti érdekekért – Curtis a Mandinernek

2024. január 03. 23:23

A család mindennél fontosabb nekem: a megtartóerő, a támasz, a háttérországom – mondja Széki Attila „Curtis”. Mi adja a hitelességet a rapben? Honnan a kapcsolata Szijjártó Péterrel? Mennyit segített a talpra állásában a hit? Interjú az ország egyik legnépszerűbb rapperével.

2024. január 03. 23:23
null
Sal Endre
Sal Endre

Azt hallani, extrém szoros a kapcsolata az édesanyjával. Hogyan alakult így?
Sajnos korán elment az édesapám. Tizennégy éves voltam, amikor elveszítettem, ma is rettenetesen hiányzik. Emlékszem, édesanyám három-négy helyen dolgozott, hogy mi, gyerekek ne szenvedjünk szükséget semmiben. Hajnal három órakor kelt, négykor már Újpesten takarított, aztán ment tovább egy másik helyre. Majd hazajött, ebédet főzött, és indult a következő műszak.

Hogyan tudta később meghálálni mindezt?
Sosem fogom tudni, egy élet is kevés ahhoz, de amióta rendeződtek a dol­gaim, sokkal többet tudok neki segíteni. Nemcsak anyagilag támogatom, hanem minden más módon is. Elviszem vásárolni, elkísérem az orvoshoz, szóval igyekszem segíteni a mindennapokban. Összefogtunk a testvéreimmel, és nem engedjük azt sem, hogy dolgozzon. Rá jellemző módon természetesen tiltakozott, sírva kérdezte: akkor ő mostantól semmirekellő lesz? Szerencsére jól érzi magát, imádja az unokáit, mi pedig talán valamit vissza tudunk neki adni mindazért a sok jóért, amit értünk tett.

Lokálpatriótaként élek, Újpest a mindenem”

És milyen a viszonya a kisfiával? Köztudomású, hogy elváltak az édes­anyjával.
Nem hétvégi apuka vagyok, az életem Doncsi körül forog, hozom-viszem az óvodába, sokat vagyunk együtt. Most is itt van velem.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gontrai
2024. január 06. 17:19
A Mandiner megtalálja hazánk tudós férfiait.
Tommaso
2024. január 05. 05:22
Imponál, ahogy Orbán kiáll az orosz nemzetii érdekekért – Putyin a Mandinernek
chief Bromden
2024. január 04. 06:43
Ha másért nem, ezért biztos előfizetek. Kérdezzék zenész-üzlettársait erről a remek emberről. Öngól, lehet többet visz, mint hoz. :(
Kozmosz
2024. január 04. 00:12
Na, még ez is. Legközelebb a szarás közbeni boldog félórájáról fog beszámolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!