Majka elárulta, kellett-e valakivel egyeztetnie a kormánykritikus daláról (VIDEÓ)

2023. szeptember 25. 20:12

A zenész Hajdu Péter vendége volt egy ottalvós műsorban.

2023. szeptember 25. 20:12
null

Pénteken visszatér a képenyőre Hajdu Péter ottalvós műsora – az első adás vendége rögtön Majka lesz.

A producer Instagram-oldalára feltöltött előzetes tanúsága szerint Hajdu megkérdezi a zenészt a Curtis-szel való kapcsolatáról, valamint tavaly novemberi kormánykritikus daláról, az Azt beszélik városban című alkotásról is.

Ha ebben az országban diktatúra lenne, ha ezt előadtátok volna… biztos, hogy repülnöd kellett volna a TV2-től, miközben ez egy kibaszott jó dal” – mondja utóbbi kapcsán Hajdu, aki elmeséli: olvasott olyan kommentet egy „ellenzékitől”, hogy ezt a dalt biztosan a Fidesz pénzelte. Majka elmondta, az ismeretségi köréből is megkérdezték többen, hogy kellett-e egyeztetni ezt-azt a megjelenés előtt.

Soha” – válaszolja meg saját kérdését a zenész.

Nyitókép: képernyőmentés

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2023. szeptember 26. 18:35
Ezek az aljának vannak, ők se maradjanak szórakozás nélkül.
bodrigyuri
2023. szeptember 26. 08:08
Cigányia.
hannibal2
2023. szeptember 25. 22:14
Kedves kormány! Futballstadiont a TV2 helyett! (Az RTL helyett kettőt!) És ezt a két mértéktelenül káros alakot sem képernyőre tenni. Az a szomorú, hogy Majka a kevésbé kártékony.
mukk
2023. szeptember 25. 21:41
Majka zenész? Esetleg szintén. Eddig olvastam a cikket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!