Húszcentis késsel támadt élettársára, másfél órán belül fogták el a Vas vármegyei férfit

2023. augusztus 23. 13:33

Az elkövetőt emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett. Őrizetbe vétele mellett kezdeményezték letartóztatását.

2023. augusztus 23. 13:33
null

Emberölés kísérlete miatt indult büntetőeljárás azzal a férfival szemben, aki késsel támadt élettársára Egyházasdarócon. A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra kedd este érkezett bejelentés az esetről, olvasható a rendőrség oldalán. Az adatok szerint a férfi családi házuk udvarán támadt élettársára egy 20 cm pengehosszúságú késsel, és több esetben próbálta megszúrni őt. A nő védekezett, így a késszúrások nem érték el a testét. A sértett segítségére siető szomszéd közbeavatkozására a férfi elmenekült a helyszínről. A rendőrök másfél órán belül elfogták a 35 éves elkövetőt Egyházasrádóc külterületén.

Az elkövetőt emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett. Őrizetbe vétele mellett kezdeményezték letartóztatását.

Nyitókép: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugandai Bubu
2023. augusztus 24. 06:03
Árpádista migránsok voltak Afganisztánből? Esetleg Radzsasztánból?
Medici
2023. augusztus 23. 18:01
Egyházasdarócon (ha lenne ilyen nevű település, de nincs) az emberek állandóan bűnbánatot tartanak, ezért darócot viselnek, nem gyilkolásznak. Egyházasrádócon (ami valóban létezik) viszont ennek pont a fordítottja történik. Ui. Mit hozna össze a szerkesztő, ha az innen mintegy negyven kilométerre - északra - lévő, szintén vasi Chernelházadamonya településen történne valami?
F.Szabó
2023. augusztus 23. 17:27
Ez a vármegyézés az agyamra megy. Ez nem normális.
Beszélgető
2023. augusztus 23. 16:59
A cím egy kicsit furcsa... Ha húsz centis késsel támad, akkor másfél óra alatt fogják el. Ha harmincs centissel támad, akkor hány óra alatt fogták volna el?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!