Balhéztak a drukkerek a Nyíregyháza-Diósgyőr meccs után

2023. május 08. 08:35

A készenléti rendőrök is bevonultak a stadionba.

2023. május 08. 08:35
null

A Nyíregyháza SFC – Diósgyőri VTK  NB II-es labdarúgó bajnoki után, – ami 1-1-es eredménnyel végződött – a balmazújvárosi stadionban balhé tört ki a lelátón – számolt be a boon.hu.

Mint írták, a nyíregyházi fanatikusok 30-40 fős létszámmal megindultak a klubház felőli lelátón a diósgyőriek felé. Erre a vendég szektorban helyet foglaló is „felvették a kesztyűt”, leküzdötték a kerítést, mint akadályt,

A készenéti rendőrség is bevonult a stadionba

A boon.hu értesülései szerint néhány ütés váltás történt, de aztán a túlerőben lévő diósgyőriekkel szemben „a szabolcsiak visszavonulót fújtak”. Nem sokkal később a készenléti rendőrség tagjai is bevonultak a stadionba, ők is közreműködtek abban, a diósgyőrieket kísérő biztonsági szolgálattal együttműködve helyre álljon a rend – derült ki a cikkből.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Madasa Hatter
2023. május 09. 00:08
tirpákok nem bírnak a vérükkel
cutcopy
2023. május 08. 09:14
Van élet az NB II-ben is.. )
zakar zoltán béla
2023. május 08. 08:41
Csürhék
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!