A kordonbontás kapcsán trollkodta meg a Momentumot Gulyás Gergely (VIDEÓ)

2023. március 23. 12:13

Még a kérdést feltevő újságíró is elmosolyodott a válaszon.

2023. március 23. 12:13
null

Mint arról a Mandiner beszámolt, építési kordont bontott a közelmúltban Karmelitánál a Momentum. Ennek kapcsán kérdezte a 24.hu újságírója a Kormányinfón, arra volt kíváncsi, hogy lesz-e bármilyen változás a „kordon összetételében, magasságában, hosszában”.

Gulyás azt válaszolta a kordon kapcsán, hogy 

megfelelő és elég könnyű ahhoz, hogy még a momentumos politikusok is el tudták bontani”.

A felvételt megtekintheti itt:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CharlieM
2023. március 24. 01:02
Arról nem beszélt, hogy meglett-e a geoláda?
EX - Terminátor
2023. március 23. 21:59
Az biztosra vehető hogy akiknek csak ilyen piszlicsáré szarságokon és mondvacsinált ügyeken megcsinált műügyeken való pattogásra futja azok SEMMI szubsztanciálisat nem tudnak felmutatni.
Chardonnay99
2023. március 23. 19:59
Szellemes, ötletes, ironikus, a bolsik ettől dühbe gurulnak, mi röhöghetünk a vörös fejükön.
EX - Terminátor
2023. március 23. 16:55
Építési kordon. Tudják ezek a balfaszok hogy az micsoda? Nem... Nem nézem ki belőlük mint ahogy feketéből se lehet annyit kinézni hogy elektromos rollert nem mosunk. De a balhé? Az mindenképpen kell ezeknek a balfaszoknak, mert csak ennyi telik tőlük meg a képességeikből. Ja hogy képességek? Olyan nincs. Mivel pótolják? Azzal amivel a feltűnési viszketegségben szenvedő balfaszok általában szokták. Csinálják a balhét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!