Hadházy a bukott választásról: Ha a koleszterin nem oldja meg a problémát, akkor majd gondolkodhatunk

2022. április 21. 09:44

Vajon kire/kikre gondolhatott Hadházy Ákos?

2022. április 21. 09:44
null

A TASZ szervezésében ellenzéki politikusok beszélgettek szerda este a CEU Nádor utcai épületében arról, hogy milyen lehetőségeik és feladataik vannak a parlamentben a Fidesz negyedik kétharmados választási győzelme után.

Az eseményen jelen volt a Zuglóban győztes Hadházy Ákos is, aki szerint például erkölcsösebb lenne, ha egyszerűen nem is vennék át a mandátumot. Ezzel egyébként a többi jelen lévő politikus – Szabó Tímea, Jámbor András, Brenner Koloman és Csárdi Antal – sem értett egyet a Telex beszámolója szerint. Pedig

Hadházy szerint több értelme lenne az ózdi kultúrházban vitázni, mint az aranyozott parlamentben.

A beszélgetés „csúcspontja” (mélypontja?) azonban még is az lehetett, amikor a volt LMP-s társelnök koleszterinről, és halálról vizionált.

Az „elcsalt” választás és a koleszterin

Kimondhatjuk, hogy egy elcsalt választáson vagyunk túl, és ezen már túlsiklottak az ellenzéki képviselők 2018-ban is – vélte az eseményen Hadházy Ákos. „Ha most is túlsiklunk, akkor majd a következő alkalommal is nyugodtan túl fogunk rajta siklani, és akkor 2030 vagy '40-ben esetleg,

– tette hozzá, sejtelmesen utalva valamire, de konkrétan ki nem mondva, hogy kire és mire gondol.

Márki-Zay módszere

Ez a módszer egyébként nagyon ismerős lehet az ellenzéki kampányból: Márki-Zay Péter élt vele gyakran. A valakiknek a halálára, megbetegedésére építő reménykeltés sem ismeretlen: Márki-Zay nagy botrányt kavart újévi köszöntőjében delirált arról, hogy „a Covid-által is megtizedelt időskorú lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre”, ezzel érvelt amellett, hogy miért bizakodhat most az ellenzék. A témáról ide kattintva olvashat bővebben.

Az ominózus kijelentéseket az alábbiakban hallgathatja vissza:

 

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2022. április 22. 13:45
Mocskos ragyásképü! Hogy tudták ezt a hitvány alakot zuglóban megválasztani? Az nem volt csalás esetleg?
vbandi
2022. április 21. 17:43
Az ilyen mocskos tetű, miért van még szabad lábon?
Menhetten
2022. április 21. 16:32
Kire gondolhatott? Biztos nem Putyinra, mert neki orosz kollégám szerint eléggé előrehaladott stádiumú végbélrákja van. Már ülni is alig tud, kapaszkodik https://twitter.com/maxseddon/status/1517046534113792001
kishegyi
2022. április 21. 16:22
"Köszönjük" Zuglónak ezt a velejéig romlott, szemét alakot, hogy ilyen rontja majd a levegőt az Országházban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!