Az „egységes” ellenzék azt sem tudja eldönteni, milyen propagandától félti a magyarokat

2022. február 26. 21:15

Orosz vagy háborús propaganda? Ez itt a kérdés...

2022. február 26. 21:15
null

Az ukrajnai háború harmadik napján az ellenzék oldalán a jelek szerint még mindig nem teljesen tisztázott, hogy pontosan milyen jellegű propaganda miatt kell aggódni Magyarországon. Vannak olyanok, akik szerint a magyar közmédia és a „Fidesz-közeli sajtó” teljesen átvette Oroszország narratíváját a kérdésben, mások ennyire azért nem fogalmaztak radikálisan.

Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt az első táborba tartozik, szerinte orosz propaganda megy a magyar köztévében, Jámbor András, az ellenzék ferencvárosi jelöltje szerint viszont háborús propagandát közvetít a Magyar 1-es. 

Még nem tisztázták...

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2022. február 27. 01:32
Szerintem mindenkinek az lenne a legjobb, ha csendben maradnának. Iszogassanak Fletóval!
kunfia
2022. február 26. 22:01
"Mint tudjuk a Pesti Srácoktól, aki a mostani háborúban az ukránok oldalán áll, az hazaáruló. Viszont a kedves vezető, aki maga Orbán, két nap után sziszegve és meghasonulva, de csak kimondta, hogy elítéli az orosz agressziót. Számomra ebből az jön le, hogy Orbán Viktor az ukránok oldalán áll, következésképp a Pesti Srácok szerint Orbán Viktor hazaáruló. Ilyen az, amikor a kitartott és etetett média önjáró lesz, vagy a központi direktívák nem bírják követni az eseményeket. Most az az érdekes helyzet állott elő, hogyha valaki ennek a dolgozatnak a címét olvassa, akkor arra jut, na, ez a Kázmér már megint nem bír magával, és ócsárolja a magyarok istenét."
A közösség tagjaként
2022. február 26. 21:40
az ellenzéki jelöltek mind önimádó magamutogató kisebbségi komplexusban szenvedő selejt emberek , kb egy 10-12 éves gyerek szintjén megrekedtek a fejlődésben, erősen ajánlott nekik a gyógypedagógiai foglalkozáson való kötelező részvétel! és az anyatejes táplálás hogy emberré váljanak valamikor a távoli jövőben!
certus
2022. február 26. 21:36
Ott mindenki hülye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!