Hajrá, magyar nők! – online is indul a Mandiner Feminens rovata

2021. január 13. 09:29

Példát mutató magyar nőket mutatunk be hétről hétre, immár másfél éve, hetilapunk Feminens rovatában – most már online is folytatódik sorozatunk!

2021. január 13. 09:29
null

A Mandiner hetilap 2019 szeptemberi indulása óta fut lapunkban a Feminens rovat, amelyben példaértékű magyar női életutakat, pályafutásokat, nagyszerű teljesítményeket mutatunk be. A rovat szerzője Gacsályi Sára, korábbi belsős kollégánk, aki jelenleg az Egy.hu főszerkesztője.

Másfél év alatt számos kiváló személyiséget mutathattunk be ezeken a hasábokon – többek között Szűcs Nelli színművésznő, Szabó Borbála írőnő, Nemes Orsolya generációkutató, Riskóné Fazekas Márta, a magyar Lepramisszió vezetője, a cukrász Auguszt nővérek vagy éppen Joós Andrea biológiatanár portréját is közölhettük.

Mostantól itt, online felületünkön is közöljük írásainkat, beszélgetéseinket: most Erdős Eszter, a ráckeresztúri drogrehabilitációs központ vezetőjét és lelkét mutatjuk be itt.

Hajrá, példát mutató magyar nők!
 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coccothraustes
2021. január 13. 18:37
Ha nem Gacsályi csinálná a rovatot, lehet, hogy érdekes lenne.
EBart0k
2021. január 13. 15:07
Az eddigi cikkek igencsak gyengék voltak. Olyan cikkírókat és interjúalanyokat kérünk, akikben van etika, szakértelem és attitűd.
1Szkeptikus
2021. január 13. 13:46
A nők különleges lények, tisztelni, csodálni lehet, és kell őket! Az , hogy mindenki egyenlő, nemtől, bőrszíntől,stb. függetlenül ,csak egyszerű hülyeség. Mindenki úgy szép, csodálatos, tiszteletre méltó, ahogy van, ahogyan megalkotta a Teremtő, természet, és bizony,ha vannak különbségek, akkor ezt látni kellene! De amit most élünk,az már egy borzalmas sci-fi, csak ne tartson sokáig!
Coccothraustes
2021. január 13. 12:20
Ha nem Gacsályi Sárika szerencsétlenkedne a témában, hanem egy jótollú jobber, lenne értelme.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!