Mégis megmarad a Klubrádió?

2020. december 29. 06:59

Érvénytelennek minősítették a Klubrádió konkurenseinek frekvenciapályázatát.

2020. december 29. 06:59
null

A Klubrádió jelenlegi, februárban lejáró frekvenciájára (Budapest 92,9 MHz) a rádión kívül két másik médiaszolgáltató pályázott, ám az ő pályázatuk érvénytelen, jelenleg csak a Klubrádió esélyes a frekvenciaengedélyre – írta meg az Index. Hozzátették: a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) médiatanácsa hétfőn közölte, hogy a másik két pályázó, a Közösségi Rádiózásért Egyesület (az ATV-csoporthoz tartozó Spirit FM tulajdonosa) és az LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft. (a néhai Andy Vajna kormánybiztos ügyvédjének, Bíró Balázsnak a cége) ajánlatát érvénytelennek minősítette a testület. A pályázók jogorvoslattal élhetnek a döntés ellen – írják.

A hatóság már elutasította az elnémítás vádját

A Klubrádiótól a pályázati eljárás alaki vizsgálata után hiánypótlást kért a testület – írja az NMHH hétfői közleményében. A Klubrádió vezetése az Indexnek elmondta, megkapták a Médiahatóságtól a felszólítást a hiánypótlásra, és már érdemben dolgoznak is a megoldáson.

Az Index emlékeztetett: a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szeptember 11-én közölte, hogy ismételt jogsértés miatt nem újítják meg a Klubrádió frekvenciaengedélyét. A rádió vezérigazgatója, Stock Richárd számos médiának úgy nyilatkozott, hogy harcolni fognak a frekvenciáért, amit szerinte jogellenesen akarnak elvenni. A hatóság később közleményben elutasította, hogy el akarnák némítani a rádiót – írta meg az Index.

(Index)

Kép forrása: Facebook

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2021. február 09. 17:18
Már megy is a levél a new york-i hitközségnek, meg Biden-nek.
rókabácsi
2020. december 31. 15:06
sok a kamu!
states
2020. december 29. 15:42
Negyedszerre is megmarad a Klubrádió, kábé ennyiszer hazudták , hogy megszűnnek. Mindenesetre örüljünk, hogy legalább nem lesz kettő belőle. Mert ha egy komcsi média azt terjeszti magáról, hogy megszűnik, akkor általában az a vége, hogy szaporodik.
afterall33
2020. december 29. 14:07
bidenway paradigma váltás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!