Nyírábrányban is koronavírusos fertőzöttet találtak

2020. március 16. 07:17

Vélhetően őt is Debrecenben kezelik.

2020. március 16. 07:17

Vasárnap közölte a Hajdú-Bihar megyei település polgármestere, hogy egy lakosnál az új koronavírus jelenlétét mutatták ki, ezért elrendeli az óvoda és bölcsőde lezárását. „Mivel Nyírábrányban is egy főnél a koronavírus teszt pozitív lett, ezért elrendelem a bölcsőde és az óvoda bezárását! Ez az egy fő jelenleg kórházi felügyelet alatt van, tehát nem tartózkodik Nyírábrányban! A családtagok tekintetében a járványügyi hatóság a szükséges intézkedést megtette!” – közölte Nagy Lajos.

Azt nem közölte a posztban, hogy ki a fertőzött, így csak lehet tudni, hogy egyébként megkezdődött az orvosi ellátása.

Debrecenben eddig több koronavírusos beteget kezelnek, vélhetően a nyírábrányi lakos is odakerült.

(Mandiner)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2020. március 16. 11:26
Olyasmi ez, mint adott esetben egy nagy hányás. Nagyon nem akarja az ember, de meg kell lennie, végül megkönnyebbül. Illúzió azt gondolni, hogy nem fog mindenhol végigseperni, mert végig fog. Sőt kell is, mert minél többen esnek át rajta, annál inkább fogy a vírus élettere. A tempó a fontos, hogy akiket levesz a lábukról, azok ne egyszerre sokan kerüljenek kórházakba. Nyár végére talán már vége lesz.
barnabibambi
2020. március 16. 08:53
Baxhatjátok a fene sem tudja hogy hány embernek adta már tovább a vírust.
Sulammit
2020. március 16. 08:44
Csak a cigánysoron élők ne kapják el, mert végigsöpör rajtuk.
még fokozza
2020. március 16. 08:32
Hogy került oda? Miért nem tesz semmit a kormány?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!