Új pártigazgatót kapott a Jobbik

2020. február 05. 15:27

Lejer Zoltán váltja Szabó Gábort.

2020. február 05. 15:27

Az eddigi Bács-Kiskun megyei regionális igazgatót, Lejer Zoltánt választotta a Jobbik pártigazgatójává szerdai ülésén az ellenzéki politikai erő elnöksége. A tanácskozásról kiadott közlemény szerint tíz jelölt közül találta őt a feladatra legalkalmasabbnak a testület.

Köztük volt Sneider Tamás, a Jobbik januárban leköszönt elnöke is, aki saját Facebook-oldalán elmondta, hogy 50 oldalas, kézzel írt pályázati anyagot adott be. Egyúttal gratulált Lejernek és közölte: a szociális területre fog koncentrálni a továbbiakban. Másfél évtizeden át Szabó Gábor volt a Jobbik pártigazgatója; őt január végén egyetlen jelöltként választotta újra másik posztján, az országos választmány élén a Jobbik tisztújító kongresszusa.

(MTI, Mandiner)

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. február 06. 03:31
Még csurran csöppen egy kis pénz azt felélik aztán megy a Jobbik a kukába.
Gyéressy Károly
2020. február 05. 22:27
Sok-sok kevésbé látható, ám pénzes poszton lesz változás. A Szávay-klánt kinyírják. De vajon kikezdik-e Sneider parlamenti alelnökségét is?
gacsat
2020. február 05. 21:55
Halottnak a beöntés.
zakar zoltán béla
2020. február 05. 19:20
Neve: Visszarionovics-Adolph koncentrált Gulagkutató?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!