Távozik Thomas Doll

2018. augusztus 21. 14:41

Irányítása alatt az FTC sorozatban három Magyar Kupa-elsőséget, egy-egy Ligakupa- és Szuperkupa-győzelmet, valamint egy bajnoki bronz-, két ezüst- és egy aranyérmet szerzett.

2018. augusztus 21. 14:41

Közös megegyezéssel a mai napon távozik posztjáról Thomas Doll, az FTC labdarúgócsapatát irányító német vezetőedző. Thomas Doll 2013 decemberében érkezett klubunkhoz, irányítása alatt az FTC sorozatban három Magyar Kupa-elsőséget, egy-egy Ligakupa- és Szuperkupa-győzelmet, valamint egy bajnoki bronz-, két ezüst- és egy aranyérmet szerzett.

Thomas Dollnak köszönjük az FTC-ért végzett munkáját, további pályafutásához sok sikert kívánunk! Az új vezetőedző személyét a klub szerdán délelőtt jelenti be – írja a Fradi.hu

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2018. augusztus 22. 21:59
Legalább lesz ideje 10 év után megmosdania! Undorító idegbeteg alak!
még fokozza
2018. augusztus 22. 08:06
Nagyszerűen dolgozott ezzel a lehetetlen emberanyaggal.
hentes
2018. augusztus 21. 20:28
Én teljesen meg voltam vele elégedve, meg a többi magyar foci edzővel is. Magyar edzők közül egyedül az a kopasz krapek lóg ki a sorból a vidi-otp vagy mi a fene a nevük. Na azt kellene kirúgni.
reflex
2018. augusztus 21. 17:58
Hozhatnak ide akárkit a magyar játékosok szart sem érnek , és még csak szándékukban sincs hogy jók legyenek …..jó ez így :) Sajnálom de ez van szarok .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!