Az MLSZ eltiltotta Thomas Dollt

2017. október 17. 18:40

A Fradi edzőjének egy mérkőzést kell kihagynia.

2017. október 17. 18:40

Thomas Dollt, a Ferencváros vezetőedzőjét egy mérkőzésre eltiltotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden. Bár az MLSZ honlapján közzétett határozat nem indokolja, miért kell kihagynia a következő bajnoki meccset a német szakvezetőnek, de hétvégén reklamálás miatt Dollt elküldték a kispadtól a Puskás Akadémia elleni találkozón. A tréner így szombaton az Újpest elleni rangadón nem ülhet az FTC kispadján.

A Ferencvárost 200 ezer forintos pénzbüntetés megfizetésére kötelezték, mert szurkolói szidalmaztak egy másik sportszervezetet és a játékvezetőket a Puskás Akadémia FC elleni mérkőzésen. Az újonc Balmazújvárosnak 300 ezer forintot kell fizetnie, mert drukkerei becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető, rasszista magatartást tanúsítottak a Videoton FC elleni találkozó során, a Haladást pedig - szintén szurkolói miatt - 150 ezer forintra büntették.

(MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2017. október 18. 10:43
Doll gyenge edző, kártékony, a magyar foct ilyent alakok teszik tönkre.
Gregorius
2017. október 17. 20:48
Inkább azt a tizenegyest nézegették volna...Több, mint kétséges volt.
még fokozza
2017. október 17. 19:12
Állítólag Orbán reggel azzal kezdi a napját, hogy ilyen híreket olvas a Nemzeti Sportban. Életbevágó fontos dolgok ezek egy miniszterelnöknek.
Lotti
2017. október 17. 18:56
Nyomják a focit. Felháborító.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!