Tüntetnek az erdélyiek a medvék miatt

2017. június 29. 14:45

Az erdélyiek szerint tarthatatlan, hogy a környezetvédelmi minisztérium döntése miatt állandóan bejárkálnak a medvék a településekre.

2017. június 29. 14:45

Tarthatatlanná vált a településekre rendszeresen bejáró medvék miatt kialakult helyzet, a szaktárcával való egyeztetés pedig zsákutcába jutott, ezért július 5-én a négy leginkább értintett megye – Brassó, Hargita, Kovászna és Maros – elöljárói és a szakmai szervezetek képviselői a környezetvédelmi minisztérium elé vonulnak –- írja az Erdély.ma.

Az oldal szerint egyértelmű lett, hogy a környezetvédelmi minisztérium döntése, amely egy korlátozta, majd teljesen meg is tiltotta a nagyvadak vadászatát, az állomány elszaporodásához és az állatok okozta károk növekedéséhez vezetett. Ennek nyomatékosítása érdekében van szükség a július 5-i tüntetésre.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. július 20. 01:33
Lukácsi istenverte ökörségeit képtelen vagyok olvasni, úgyhogy http://imgur.com/jLZz4Na
bunko_jobbos
2017. június 30. 10:41
Az állatvédők kb. olyanok, mint a kommunisták. Az eszme érdekében néha fel kell áldozni néhány embert, de szerintük ez belefér. Egyébként az első állatvédelmi törvényeket a Führer hozta. Ugye kedvenc kiskutyája is volt. Ő is nagy emberbarát volt ám!
néhai Ch.Pilot
2017. június 29. 18:39
A románok biológiai fegyvert vetettek be az erdélyi magyarokkal szemben :-(
még fokozza
2017. június 29. 17:55
Úri jódolgukba medvére vadásznának a politikus urak. Rohadjanak meg a férgek. Ha Erdélyért küzdenének ilyen vehemenciával már rég szabad lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!