Szobordöntés: a bíróság szerint nem volt garázda Dopeman

2016. január 21. 09:55

Nem találta bűnösnek garázdaság vádjában Pityinger Lászlót, azaz Dopemant a bíróság első fokon. A rapper még 2013-ban rúgott bele Orbán Viktor miniszterelnök hungarocellből készült szobrának fejébe. A szobrot korábban demonstrálók állították, majd döntötték le jelképesen.

2016. január 21. 09:55

Felmentette az Orbán Viktor miniszterelnök hungarocellből készült szobrának ledöntésével kapcsolatban garázdaság miatt emelt vád alól Pityinger Lászlót a Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön kihirdetett elsőfokú döntésével.

A kormányfő hungarocellből készült szobrát 2013 szeptemberében az I. kerületi Clark Ádám téren egy ellenzéki demonstráción döntötték le, majd amikor a fej letört, abba a Dopeman néven ismert rapénekes belerúgott. Ezek után a szobor maradványaiból darabokat vágtak le, késsel szurkálták.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
h.kovacs
2016. január 21. 18:15
pityingert el kellett volna ítélni, mint ahogy a gyurcsány bábut égetőt is jól elítélték ja nem
Mindjárt
2016. január 21. 16:16
Nem igazán érdekel ha bárki bármilyen közszereplőt képviselő tákolmányt megrugdossa. Egy jogállamban még pert se indítottak volna pityinger ellen de Magyarország nem jogállam mert ahol Fidesz korrupciót kritizáló facebook megosztásért 17 embert rabosíthatnak az nem jogállam. Az diktatúra. A magyar, ahogy az európai törvények a polgárok terrorizálásának adnak helyet. Sok minden van ami nagyon silány a magyar jogrendszerben, a kommunista ügyészek és bírók de maga a törvény gyakorlat is selejtes. Egy bíró hozhat egy döntést ma egy ügyről miközben egy másik bíró akár ugyan azon a napon hozhat egy teljesen ellenkező döntést egy másik, nagyon hasonló ügyben. Semmi rendszer, semmi következetesség. Nagyon silány. Egy igazi jogállamban a bírósági döntéseknek következetesnek kell lenniük. Erre mondják, hogy precedens. Precedens https://hu.wikipedia.org/wiki/Precedens Nem tudom mi történt a jobbikos olgármester ügyével aki felakasztotta a háborús bűnös natanjaut ábrázoló bábút de ha Magyarország jogállam lenne akkor ezeket a hasonló ügyeket egyforma mércével mérlegelnék és hoznának itéletet.
Horst_Tappert
2016. január 21. 14:22
Ilyen amatőr módon felépített diktatúrát sem láttam még... A Nagyvezérrel szórakoznak, erre első fokon felmentik a haza ellenségét! Eszem megáll! Nagyon szar lehet most diktatúrázó ballibsinek lenni. Zavar van a mátrixban, elvtársak!
Greffiti
2016. január 21. 13:41
Csak gondoljuk el egy pillanatra: valamelyik zsidó vezető fejét rugdossa.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!