Délmagyar: A szegedi egyetem kancellárja lenne Selmeczi – a politikus cáfol

2016. január 11. 10:39

Selmeczi Gabriella, a Fidesz politikusa is pályázik a Szegedi Tudományegyetem kancellári posztjára – értesült a Délmagyar. A lap úgy tudja, szintén pályázik a posztra Dlusztus Imre, a Délmagyar egykori főszerkesztője, a HírTV és a Helyi Téma egyik alapítója, illetve Dömötör Máté, a jelenlegi a kancellárhelyettes is. Selmeczi kedden cáfolta a Délmagyar értesülését. Leszögezte: nem pályázott és nem is akar pályázni a posztra.

2016. január 11. 10:39

A Délmagyar információi szerint Selmeczi Gabriella fideszes országgyűlési képviselő is pályázott a Szegedi Tudományegyetem kancellári posztjára. Rajta kívül még 16-an pályáztak, többek között Dlusztus Imre, a Délmagyar egykori főszerkesztője, a HírTV és a Helyi Téma egyik alapítója, illetve Dömötör Máté, a jelenlegi a kancellárhelyettes is. A lap kereste a megnevezett személyeket, hogy megerősítsék a pályázatukat, de egyelőre nem reagáltak a megkeresésre.

A szegedi egyetemen azután van szükség úgy kancellár kiválasztására, miután a korábbi kancellár Devecz Miklós tavaly ősszel belebukott egy Facebook-posztba. Devecz oldalán egy olyan fotó jelent meg a közösségi oldalon, amelyen egy csónakban meztelen nők voltak, és az a felirat volt olvasható rajta lengyelül, hogy „Végre normális bevándorlók”. A kancellár tagadta, hogy ő osztotta volna meg az ominózus fotót, de végül mégis lemondott. 

Frissítés: 

Selmeczi Gabriella kedden délután közleményben cáfolta a Délmagyar értesüléseit. Mint írja, hazugság, amit a lap írt. Úgy fogalmazott: „nem nyújtottam be pályázatot a kancellári posztra, azt nem is terveztem. Minden ezzel kapcsolatos híresztelés a valóság tudatos elferdítése. Az egyetemi pályázat elbírálásával kapcsolatos bármilyen hamis állítás pedig nem szolgálja az egyetem érdekét”.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2022. január 23. 17:41
"Egy teljesen jogos és észszerű lépést képtelen volt elmagyarázni." Ezt majd akkor se felejtsd el, amikor megkapod az államtól az első nyugdíjadat, ami jó esetben is a jelenleginek csak a fele lesz. Ja, hogy már az vagy? Akkor viszont mindent értek.
kitiltott
2022. január 23. 17:40
remélem most szembe köpik magukat z itt kommentelő liberál bolsevik nyafkák és jobbikos társaik is...
Fahrenheit 451
2016. április 20. 13:01
"Lassan ott tartunk mint a Kádár rendszerben,hogy olyanok irányítják akiknek fingjuk sincs csak sima pártkatonák!! A tákolmánybíróságtól kezdve egy csomó helyen ilyen agyatlanok vannak mint ez a nyomorult!" végül azért mennek tönkre a tehetségtelen rezsimek, mert többségbe kerülnek a tehetségtelen pártkatonáik és nincs aki megakadályozza, hogy mindent tönkretegyenek, beleértve az ágat is mahuk alatt. ha már elloptak és feléltek mindent, amit másokból kisajtoltak, ahogy a Szovjetunió is összeomlott. ez lesz a fidesz végzete is: "Eddig a külföldiekkel fizettették a rezsicsökkentést, most muszáj lesz újat húzni" - http://tldr.444.hu/2016/01/11/eddig-a-kulfoldiekkel-fizettettek-a-rezsicsokkentest-most-muszaj-lesz-ujat-huzni
Xenon
2016. április 15. 14:08
A nyugdíj kizárólag a szingliadóval és a világra tolt munkanélküliek/gyármunkások tömegével termelhető ki az itt kommentelők többsége szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!