45 napon belül szerződést köt a Klubrádió és a médiatanács

2013. március 20. 17:54

A médiatanács szerdán elindította a szerződéskötést a Klubrádióval, miután az adó megkapta azt a határozatot, amelyben nyertesnek ítélik a fővárosi 95,3 MHz-re kiírt pályázaton.

2013. március 20. 17:54

A Klubrádiót működtető üzleti vállalkozás tulajdonosa szerdán hivatalosan kézhez kapta a Budapest 95,3 MHz körzeti kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására kiírt pályázati eljárásban meghozott nyertességéről szóló határozatot. A médiatanács ezzel egy időben hivatalból eljárást indított a médiaszolgáltatási szerződés megkötése érdekében. A pályázó – a megszokott hivatalos eljárási rend szerint – a szerződés megkötésével kapcsolatos részletekbe, az eljárás során keletkezett iratokba betekinthet, azokról másolatot, kivonatot készíthet. A szerződéskötésre a jogszabály alapján 45 napon belül kerülhet sor a vállalkozás által benyújtott pályázatban foglalt tartalommal.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!